Μύρισε θάνατος από τα πρώτα δευτερόλεπτα: «Βοήθεια! Βοήθεια!» - Τρομακτικό βίντεο από τα πρώτα φλεγόμενα βαγόνια στα Τέμπη

Ουρλιαχτά και εκκλήσεις για βοήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μύρισε θάνατος από τα πρώτα δευτερόλεπτα: «Βοήθεια! Βοήθεια!» - Τρομακτικό βίντεο από τα πρώτα φλεγόμενα βαγόνια στα Τέμπη

Ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είδε το φως της δημοσιότητας. Τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση του επιβατικού με τους εμπορικού τρένου και δείχνει τα δυο πρώτα φλεγόμενα βαγόνια.

Ήταν η στιγμή που ορισμένοι επιβάτες κατάφεραν να βγουν έξω και να ζητήσουν βοήθεια, ενώ κάποιοι βοηθούσαν τους εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια.

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των ανθρώπων και οι εκκλήσεις για βοήθεια την ώρα που μπροστά στα μάτια τους τα βαγόνια με κόσμο μέσα, είχαν πάρει φωτιά. Μάλιστα, κάποιος είχε καλέσει για βοήθεια.

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε μετανάστασης από το Πακιστάν στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Δείτε επίσης: «Μου έφεραν τα παπούτσια σε νάιλον τσάντα! Πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα» - Σοκάρει πατέρας για το θάνατο της κόρης του

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Τέμπη

Αυτό είναι το χαρτί που υπεγράφη αρχικά για την αναρρωτική του επιθεωρητή του ΟΣΕ

Το παραπεμπτικό για την άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ παρουσίασε η εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Νίκος Χαυτούρας δεν παραδέχτηκε στην αρχή ότι υπέγραψε ο ίδιος το έγγραφο στο οποίο επάνω ωστόσο υπάρχει και η σφραγίδα του, και η υπογραφή του, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.