Τραγωδία Τέμπη: Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε τρία ακόμη άτομα - Τι συνέβη

Ραγδαίες εξελίξεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της σύγκρουσης των Τεμπών! Την Πέμπτη 9/3 ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε τρία ακόμη άτομα (δείτε εδώ ολόκληρη την κατάθεση του επιθεωρητή).

Ποινική δίωξη σε τρία άτομα για την τραγωδία στα Τέμπη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, στους υπεύθυνους φαίνεται πως συγκαταλέγονται ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που ήταν υπεύθυνος για τις βάρδιες των σταθμαρχών, αλλά και οι δύο σταθμάρχες, που είχαν απογευματινή βάρδια εκείνη την ημέρα, πριν τον 60χρονο, οι οποίοι έπρεπε να είναι στο πόστο τους έως τις 11 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, που συνέβη και το μοιραίο δυστύχημα.

Η δίωξη αυτή, μάλιστα, αφορά την διατάραξη συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος και ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος.

"Ραγίζει" καρδιές ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς

57 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν νέοι άνθρωποι. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η 34χρονη Αθηνά, η οποία άφησε πίσω της άντρα και παιδί 2 ετών (δείτε εδώ το μοναδικό θύμα που δεν έχει ταυτοποιηθεί).

Ο σύζυγός της, Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης, προχώρησε σε μια άκρως σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τα social media για την αγαπημένη του που σκοτώθηκε τόσο άδικα, ενώ εκείνος ευτυχώς κατάφερε να βγει ζωντανός από το μοιραίο αυτό τρένο.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο Νικόλαος έγραψε στην ανάρτησή του:

«Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο αλλά Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε… Σ’ αγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».

Γυναίκα της ζωής μου , διαμάντι μου , καλύτερη μανούλα του κόσμου , δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά , θα σου πω ότι για...

Posted by Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης on Wednesday, March 8, 2023