Τέμπη: Πλάνα από το τρισάγιο που τελέστηκε σήμερα 9/3

9 μέρες μετά την πολύνεκρη σύγκρουση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: Πλάνα από το τρισάγιο που τελέστηκε σήμερα 9/3

Στο σημείο της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών όπου 57 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους βρέθηκαν σήμερα 9/3 το μεσημέρι κάτοικοι της περιοχής και των γύρω χωριών, συγγενείς και φίλοι των ανθρώπων που χάθηκαν και πρόσωπα από την ομάδα διάσωσης που βρέθηκαν από τα πρώτα λεπτά της τραγωδίας στο σημείο, αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές για το τρισάγιο (δείτε εδώ ολόκληρη την κατάθεση του επιθεωρητή).

Το τρισάγιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος μαζί με τον Μητροπολίτη Γεώργιο. Στο σημείο άφησαν πάρα πολλά λουλούδια, ενώ ήταν εκεί και η Φιλαρμονική Λάρισας.

Πλάνα από το τρισάγιο που τελέστηκε σήμερα 9/3 στα Τέμπη

Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε τρία ακόμη άτομα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της σύγκρουσης των Τεμπών! Την Πέμπτη 9/3 ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε τρία ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, στους υπεύθυνους φαίνεται πως συγκαταλέγονται ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που ήταν υπεύθυνος για τις βάρδιες των σταθμαρχών, αλλά και οι δύο σταθμάρχες, που είχαν απογευματινή βάρδια εκείνη την ημέρα, πριν τον 60χρονο, οι οποίοι έπρεπε να είναι στο πόστο τους έως τις 11 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, που συνέβη και το μοιραίο δυστύχημα.