Τέμπη: Σε βαρύ κλίμα - Παρών στην κηδεία του 28χρονου μηχανοδηγού ο πατέρας του μετά την μεταφορά από την Τουρκία

Εικόνες που ραγίζουν καρδιές...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: Σε βαρύ κλίμα - Παρών στην κηδεία του 28χρονου μηχανοδηγού ο πατέρας του μετά την μεταφορά από την Τουρκία

Την Τετάρτη 15/3 έγινε γνωστό πως ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού του τρένου στα Τέμπη μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Τουρκίας στην Ελλάδα για να μπορέσει να παρευρεθεί στην κηδεία του παιδιού του, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 16/3 σε βαρύ κλίμα.

Η οικογένεια του θανόντως, μάλιστα, προχώρησε και σε ανάλογη ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη ευχαριστεί την γείτονα χώρα για την κατανόηση και την άμεση επιστροφή του Δημήτρη στην Ελλάδα.

Η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη ευγνωμονεί τους υπουργούς Νίκο Δένδια, Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανθρωπιά τους, την ανιδιοτελή βοήθεια τους και τις άμεσες ενέργειες τους για τον επαναπατρισμό του Δημήτρη, εκπληρώνοντας την υπέρτατη επιθυμία του γιου του, Νίκου. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας».

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του μηχανοδηγού από τα Τέμπη

Η κηδεία, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στην Περαία του Δήμου Έδεσσας και όπως φαίνεται από τις εικόνες που μετέδωσε το κανάλι του ΑΝΤ1, ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης, κηδεύτηκε μέσα σε λευκό φέρετρο (δείτε εδώ καρέ καρέ τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει ο σταθμάρχης για να αποφύγει το λάθος που κόστισε 57 ζωές).

Λίγο νωρίτερα, ο παππούς του θύματος πραγματοποίησε δηλώσεις στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, ζητώντας να τιμωρηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι γι' αυτό το δυστύχημα.