Πέθανε ο Jeff Thomas - Μοντέλο και διευθυντής της One Popsicle

Η αιτία;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @iamjeffthomas)
(instagram / @iamjeffthomas)

Πριν από λίγες ώρες έγινε γίνει γνωστό ότι το μοντέλο και influencer, Jeff Thomas πέθανε σε ηλικία 35 ετών.

Σύμφωνα με εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι , ο οποίος μίλησε στο people.com, είπε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του Thomas το απόγευμα της 8ης Μαρτίου σε μια πολυκατοικία στο Μαϊάμι. Πέθανε από προφανή αυτοκτονία είπαν, σημειώνοντας ότι η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή.

Διαβάστε επίσης: Έχασε τις αισθήσεις του πάνω στη σκηνή (Βίντεο) - Θρήνος για τράπερ ελληνικής καταγωγής

Τα λόγια του ιατροδικαστή και η θλίψη των ακόλουθων του Jeff Thomas για τον θάνατο του

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ δήλωσε ότι η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Το μοντέλο είχε πάνω από 121 χιλιάδες followers στο Instagram και είναι επίσης ο ιδρυτής και διευθυντής της One Popsicle, ενός γραφείου συμβούλων τέχνης, σύμφωνα με το προφίλ του. Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, που είχε τραβηχτεί στο Μαϊάμι, κοινοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου και τον έδειχνε σε μια εξωτερική πισίνα. «Μια κρύα βουτιά την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά» έγραψε στη λεζάντα της εικόνας, η οποία περιείχε επίσης το hashtag «ψυχική υγεία».

«Ήταν χαρά μου που ήμουν ο ατζέντης σου. Έκανες ό,τι χρειαζόταν να κάνεις για να πετύχεις στη δουλειά. Κουραστικό μερικές φορές, αλλά ήξερα τους στόχους σου και το πάθος σου για να φτάσεις εκεί» έγραψε ο Gerald Frankowski. «Το πιο σημαντικό ήταν η φιλία που αναπτύξαμε στη συνέχεια. Η καρδιά σου ήταν πάντα στο σωστό μέρος. RIP».

«Αναπαύσου στην αγάπη» δήλωσε η διαγωνιζόμενη του RuPaul’s Drag Race, η Sasha Colby, ενώ ο Joe Carozza της Republic Records έγραψε: «Το μεταδοτικό σου χαμόγελο έφερνε πάντα τόση χαρά στη ζωή μου. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκό αγόρι ❤».