Αγγελική Νικολούλη: Βαρύ το κλίμα στο Τούνελ - Ξέσπασε σε κλάματα και έκοψαν την ζωντανή σύνδεση

«Είναι ο πόνος που ξεχειλίζει γιατί είναι ιδιαίτερη η υπόθεση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Βαρύ το κλίμα στο Τούνελ - Ξέσπασε σε κλάματα και έκοψαν την ζωντανή σύνδεση

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 17/3 μέσα από τη συχνότητα του MEGA και η Αγγελική Νικολούλη με την ομάδα της ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Αρουτινιάν Αραϊκ από τη Θεσσαλονίκη που αγνοείται.

Στο ξεκίνημα λοιπόν της εκπομπής, συνδέθηκαν ζωντανά με την συμπρωτεύουσα όπου η οικογένεια και οι συγγενείς του αγνοούμενου παρέα έκαναν έκκληση για βοήθεια έτσι ώστε να βρεθεί και να γυρίσει σπίτι του.

Όταν ωστόσο ξεκίνησε η επικοινωνία τους, η ξαδέλφη του αγνοούμενου "λύγισε" και ξέσπασε σε κλάματα με την Αγγελική Νικολούλη να κόβει την σύνδεση τους.

Τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής Φως στο Τούνελ

«Γεια σας, καλησπέρα. Παρακαλάμε πάρα πολύ. Είμαι η πρώτη του ξαδέλφη και αν κάποιος...», είπε εμφανώς καταρρακωμένη, με την παρουσιάστρια να σχολιάσει «Η κοπέλα είναι συγκινημένη. Στη σκέψη και μόνο γιατί έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια, τώρα, τι να λέμε, Ναταλία μου».

Η γυναίκα λοιπόν ζήτησε συγγνώμη με την Αγγελική Νικολούλη να της απαντάει «Μα τι λες τώρα, αγάπη μου; Τι συγγνώμη ζητάς; Είναι ο πόνος που ξεχειλίζει γιατί είναι ιδιαίτερη η υπόθεση».

«Αν κάποιος τον έχει δει, τον είχε δει τουλάχιστον κάπου να μας το πούνε» συμπλήρωσε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Εντάξει, κορίτσι μου γλυκό. Θα έρθω πάλι κοντά σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, κορίτσι μου γλυκό» ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής Φως στο Τούνελ και διεκόπη η ζωντανή σύνδεση τους.

Δείτε επίσης: «Τα λόγια είναι περιττά! Ότι κι να πω...» - "Μουδιασμένη" στην έναρξη του Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη!

Η νύφη του αγνοούμενου δείχνει πεπεισμένη πως κάτι κακό του έχει συμβεί.

«Ήταν πολύ δεμένος με το παιδί του. Το αγαπούσε πάρα πολύ και ο μικρός τον αγαπάει. Η μητέρα του προσπαθεί να του εξηγήσει ότι μπορεί να έχει πάθει κάτι κακό ο μπαμπάς. Πρέπει να είναι προετοιμασμένος όπως και να έχει. Είναι 10 χρονών και πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα. Η μαμά του είναι πάρα πολύ καλή μαζί του. Έχει ταλαιπωρηθεί και η ίδια, είναι βαριά άρρωστη. Δίνει κι εκείνη τη δική της μάχη. Είχανε χωρίσει και τον είχε πάρει από κάτω. Δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά. Πιστεύω ότι του έχει συμβεί κάτι κακό. Έχουν περάσει τρεις μήνες, δε γίνεται να μην έχει πάρει ένα τηλέφωνο. Δε θα άφηνε την οικογένειά του να στενοχωριέται», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Η ίδια πιστεύει το χειρότερο σενάριο και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει.

«Ή τον έχουνε σκοτώσει και τον έχουν θάψει κάπου ή δεν ξέρω, μόνο σ’ αυτό πάει το μυαλό μου. Εάν κάποιος κάτι ξέρει, ας μας καλέσει τουλάχιστον ανώνυμα, να μας δώσει ένα στοιχείο, ώστε να μπορέσουμε να το ψάξουμε περαιτέρω».

Η τραγική μάνα αναφερόμενη στον γιο της λυγίζει και τα δάκρυα τρέχουν βροχή από τα μάτια της

«Μακάρι να βρεθεί. Δεν ξέρουμε τι να πούμε στο παιδί του. Φεύγουμε, δε μιλάμε. Κάποιες φορές όταν βλέπει αυτοκίνητο, λέει “περιμένουμε να έρθει ο μπαμπάς”. Δέκα χρονών παιδί είναι, τι να κάνει; Δεν ξέρω, δεν ξέρω, τίποτα δεν ξέρω. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί όπως και να είναι. Παρακαλώ πολύ τον κόσμο εάν κάποιος τον έχει δει, να με λυπηθεί και να μιλήσει, ας πάρει έστω ένα τηλέφωνο και να μας ενημερώσει. Δε θέλω τίποτα άλλο. Δεν αντέχω άλλο. Παιδί μου ήταν…», λέει.