«Αν πειράξετε την οικογένεια μου θα σας σκοτώσω όλους» - Βίντεο ντοκουμέντο με τον δολοφόνο του 45χρονου στην Ξάνθη

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αν πειράξετε την οικογένεια μου θα σας σκοτώσω όλους» - Βίντεο ντοκουμέντο με τον δολοφόνο του 45χρονου στην Ξάνθη

Μια άγρια δολοφονία έγινε στην Ξάνθη τα ξημερώματα της Κυριακής (19/3) όταν ένας 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με τουλάχιστον πέντε σφαίρες το 45χρονο θύμα του και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν ο δράστης με το θύμα είχαν σοβαρές διαφορές. Ο δράστης λοιπόν, λίγο πριν παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok που ανέλυε τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτή την κίνηση και στέρησε την ζωή του 45χρονου άνδρα.

Στο βίντεο ο δράστης αρχικά φαίνεται οργισμένος να εξηγεί μιλώντας στα τουρκικά τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: «Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ...» - Τι συμβαίνει με την υγεία του 20χρονου επιζώντα από το 1ο βαγόνι

Το βίντεο ντοκουμέντο με τον δολοφόνο του 45χρονου άνδρα στην Ξάνθη

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» λέει σε μετάφραση από τα τουρκικά ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Στα αμέσως επόμενα στιγμιότυπα φαίνεται ο δράστης -την ώρα που κάποιος άλλος τραβά το βίντεο- να κετευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στις 26 Ιανουαρίου μετά από μια Αστυνομική Επιχείρηση στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όπου στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον πέντε σφαίρες. Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή. Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.