Νέα Σμύρνη: Κύκλωμα μαστροπείας εξέδιδε 14χρονη για 100 ευρώ - Διέμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων

Έχουν γίνει ήδη τρεις συλλήψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις μετά την αποκάλυψη κοινωνικούς λειτουργού, πως κύκλωμα μαστροπείας εκμεταλλευόταν 14χρονη που διέμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην Νέα Σμύρνη. Έρχονται μάλιστα στο μυαλό μνήμες της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το κύκλωμα έπαιρνε συχνά από το ίδρυμα την ανήλικη μαθήτρια, με τη θέλησή της, και την επέστρεφε μετά από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με το MEGA, συλλέγοντας πληροφορίες για την 14χρονη από άλλα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, η κοινωνική λειτουργός διαπίστωσε ότι η ανήλικη διατηρούσε επαφές με έναν 30χρονο άνδρα.

Η ίδια αποκάλυψε στην κοινωνική λειτουργό ότι βρέθηκε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων μάλιστα βρέθηκε κλεισμένη για ώρες σε δωμάτιο. Αν και προσπάθησε να την πείσει να επιστρέψει στο ίδρυμα φιλοξενίας, η 14χρονη δήλωσε ότι δε θα το κάνει.

Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι μιλώντας με την αδερφή της, ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με τον 30χρονο να εκδίδεται για 100 ευρώ. Όπως είπε θα της παρέχουν επιπλέον σπίτι στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Άμεσα ενημερώθηκε από την κοινωνική λειτουργό η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν το αυτοκίνητο των ανδρών και να συλλαμβάνουν τουλάχιστον 4 άτομα, για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου.

Στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές δηλώσεις εξαφάνισης (εκούσιας διαφυγής) του παιδιού, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωρά στην έκδοση των σχετικών ειδοποιήσεων, αλλά η 14χρονη συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή.

Οι συλλήψεις για την εκμετάλλευση της 14χρονης μαθήτριας

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες, 29, 24 και 25 ετών ενώ αναζητείται ένας ακόμη 30χρονος. Οι ίδιοι δεν παραδέχονται πως κακοποίησαν τη 14χρονη αλλά πως το τέταρτο άτομο ήταν εκείνο που την βίασε. Παραδέχτηκαν όμως, πως εκείνοι βιντεοσκοπούσαν.

Χθες 21/2 οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και τους ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για τα αδικήματα μαστροπείας κατά γενετήσιας πράξης με ανήλικο άτομα και της πορνογραφίας ανηλίκων.