Τέμπη: «Είχε ένα λαχείο και μου είπε ότι...» - Συγκινεί ο σύντροφος της αδικοχαμένης Ιφιγένειας Μήτσκα

Η αποκάλυψη για το παιδί της αδερφής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέμπη: «Είχε ένα λαχείο και μου είπε ότι...» - Συγκινεί ο σύντροφος της αδικοχαμένης Ιφιγένειας Μήτσκα

Ο σύντροφος της Ιφιγένειας, που έχασε τη ζωή της στην σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με πολύ συγκινητικά λόγια. Αποκάλυψε πως είχε αγοράσει ένα λαχείο πριν μπουν στο τρένο και του είχε εξομολογηθεί τι θα το κάνει αν τελικά το κέρδιζε.

Τα λόγια του συντρόφου της αδικοχαμένης Ιφιγένειας

«Είχε ένα λαχείο η Ιφιγένεια και κληρωνόταν τη μέρα που θα μπαίναμε στο τρένο. Μου είπε ότι, "Φάνη, αν κερδίσω αυτό το λαχείο, θα πω στη μαμά μου να μην ξαναδουλέψει" γιατί η μαμά της γενικά προσπαθούσε πολύ για τα τρία της παιδιά. Ίσα που πρόλαβε και είδε το μωρό, θα γίνω νονός του παιδιού», εξομολογήθηκε αρχικά.

Ύστερά από ερώτηση που του έγινε, συνέχισε «Δεν είχε κακία μέσα της. Ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Πιστεύω ότι έκαναν ότι μπορούσε και ότι αυτό ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι για να φταίω. Το μήνυμα μου, ότι δεν θέλω να ξεχαστεί. Ήμασταν δυο χρόνια, δυστυχώς έτυχε σε εμάς...».

Δείτε επίσης: «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες! Βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια! Είχε σπασμένο λαιμό...» - Συγκλονίζει ο 18χρονος Άγγελος

Στο αν είχε στήριξη από την πολιτεία είπε «Η αλήθεια είναι οτι δεν είχαν καμία βοήθεια, δεν έχω καμία επικοινωνία, τίποτα. Μόνο ψυχολογική, με είχαν πάρει δυο φορές. Πιο πολύ είναι η διάθεση, η απώλεια... Το σκυλάκι μου και η Ιφιγένεια που "φύγανε" μέσα σε τέσσερις μήνες και οι δυο».

«Για να θυσιάσουμε τα δικά μας τα παιδιά, τις γυναίκες, τους φίλους, για να γίνουν έργα, δεν ξέρω εγώ τι έπρεπε να έχει γίνει...», ολοκλήρωσε.

Τσακίζει κόκαλα η αδερφή της

«Το μωρό μου είναι δύο μηνών. Δυστυχώς θρηνούμε ακόμη για την Ιφιγένεια και δεν θα σταματήσουμε να θρηνούμε. Ως οικογένεια αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν όλοι για να δικαιωθεί η ψυχή της Ιφιγένειας, να ηρεμήσει… Το κενό της δεν το καλύπτει τίποτα δυστυχώς...» είχε πει συγκινημένη.

Στη συνέχεια για την αδερφή της: «Η Ιφιγένεια ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο των Γιαννιτσών. Είχαμε έναν χρόνο διαφορά. Έχω ακόμα έναν αδελφό. Για το δυστύχημα μάθαμε από τον αδελφό του συντρόφου της Ιφιγένειας μία ώρα μετά. Μας είπε ότι το τρένο που βρίσκονταν η Ιφιγένεια και ο σύντροφός της εκτροχιάστηκαν, ότι έμαθε τα νέα για τον αδελφό του, αλλά για την Ιφιγένεια δεν ήξερε και την ψάχνουν».

«Η ζωή μας δεν έχει αλλάξει, πονάει πολύ. Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα, την οποία θα βαφτίσουμε Ιφιγένεια», αποκάλυψε με μεγάλη συγκίνηση.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου! Ούτε τα χάπια με βοηθάνε» - Σπάραξε η μητέρα της 22χρονης Αφροδίτης