Πέθανε σε τροχαίο ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης - Ήταν διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI / Κονταρίνης Γιώργος)
(EUROKINISSI / Κονταρίνης Γιώργος)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Χρυσάγη. Εργάζονταν ως διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ και έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έκαναν γνωστές οι αστυνομικές αρχές, την ώρα που η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Έχασε τις αισθήσεις του πάνω στη σκηνή (Βίντεο) - Θρήνος για τράπερ ελληνικής καταγωγής

Φωτογραφίες από το τροχαίο που πέθανε ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης

Το τρακαρισμένο βαν από το τροχαίο στο λαγονήσι
irafinia.gr

Η μοιραία μοτοσυκλέτα στο Λαγονήσι
irafina.gr

Να υπενθυμισουμε ότι λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο στη Βούλα, συνέβη άλλο ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο του ΟΑΣΑ έγινε πριν από λίγο στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Το μεγάλο όχημα συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άτομα. Το ατύχημα έγινε γύρω στις 9:00 σύμφωνα με τον Happy Day στο κανάλι του ALPHA, που μετέδωσε την πληροφορία, με ορισμένους εκ των τραυματιών να έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η κίνηση των οχημάτων στο σημείο, διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.