Τραγελαφικό: Καταστράφηκε το χωράφι του από τους διασώστες και τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη και ζητάει λεφτά - Πόσα διεκδικεί

Αγρότης μήνυσε τον ΟΣΕ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ /EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ /EUROKINISSI

Ένας μήνας έχει περάσει από το πιο μεγάλο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, κι ακόμα υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Καθημερινά έρχονται στο φως πολλές και διάφορες πληροφορίες με τελευταία μια είδηση που... πραγματικά από τη μία θέλουμε να γελάσουμε από την άλλη ίσως δεν πρέπει...Αμφιταλαντευόμενο...

90χρονος αγρότης φέρεται να μήνυσε τον ΟΣΕ επειδή καταστράφηκε μέρος του χωραφιού του εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη

Το ποσό που ζητάει είναι 2000 ευρώ αποζημίωση για τους 4 τόνους σιτάρι που δεν θα βγάλει από το χωράφι του λόγω της χρήσης του από τους διασώστες για να επιχειρήσουν για το δυστύχημα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Τεμπών που μίλησε στο Πρωινό και όπως ανέφερε θα χτιστεί και εκκλησάκι στο σημείο του δυστυχήματος.

«190 να ήμουνα, όταν έχουν πεθάνει 57 άνθρωποι στο χωράφι μου δεν θα έπαιρνα τα λεφτά. Θα ντρεπόμουν» είπε με έμφαση ο Γιώργος Λιάγκας.

Νεκρός σε τροχαίο στο Λαγονήσι ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 66χρονο έγινε πριν από λίγες ημέρες, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.

Θύμα είναι ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν προϊστάμενος του επιθεωρητή Δημήτρη Νικολάου στη Λάρισα, ο οποίος ήταν αυτός που πήρε τη σκανδαλώδη αναρρωτική μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και ήταν υπεύθυνος για τον μοιραίο σταθμάρχη.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.