Τραγωδία στα Τέμπη: Φρικτή αποκάλυψη δυο μήνες μετά - Τι προκάλεσε την φωτιά το βαγόνι του κυλικείου;

«Φαίνεται να...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ /EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ /EUROKINISSI

28 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που πάντα θα θυμίζει το πιο ανατριχιαστικό, φρικτό και αποτρόπαιο δυστύχημα, με χαμένες - άδικα - 57 ψυχές: Το δυστύχημα στα Τέμπη. Μια εθνική τραγωδία που όπως φαίνεται δεν έχει κλείσει ακόμα αφού πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα, με τους εμπειρογνώμονες να ψάχνουν ενδελεχώς τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Αρκετά ανατριχιαστικά βίντεο έχουν δει το φως της δημοσιότητας όπου φαίνεται εκτός της σύγκρουσης να προκαλείται και μια τεράστια φωτιά, με αποτέλεσμα αρκετά από τα θύματα να έχουν απανθρακωθεί. Μάλιστα, το βαγόνι που βρισκόταν το κυλικείο είχε καεί ολοσχερώς προκαλώντας πολλά ερωτήματα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσα από το Live News δίνει νέα ανατριχιαστικά στοιχεία στη δημοσιότητα για το δυστύχημα στα Τέμπη...

«Εντός των επόμενων ημερών ή ωρών, θα υπάρξουν παρουσιάσεις από τους εμπειρογνώμονες για το πού έχασαν τη ζωή τους τα θύματα των Τεμπών. Φαίνεται να έχουμε 15 νεκρούς πίσω από τη μηχανή, 20 νεκρούς στο βαγόνι με το κυλικείο και οι οποίοι έχουν καεί. Είναι βέβαιο ότι η μεγάλη έκρηξη που έχουμε δει στα βίντεο, είναι έκρηξη που έχει συμβεί στο κυλικείο του τρένου και έχει προκαλέσει την μεγάλη φωτιά. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι εάν έχασαν τη ζωή τους λόγω της φωτιάς ή λόγω της σύγκρουσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μάρτυρες που έχουν ακούσει ανθρώπους από το βαγόνι του κυλικείου να ζητούν βοήθεια και να δηλώνουν ότι καίγονται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός συντάκτης.

Χτίστηκε εκκλησάκι στο σημείο του δυστυχήματος με τα ονόματα των νεκρών

Λίγες μόλις ημέρες μετά την τραγωδία χτίπησε ένα μικρό εκκλησάκι στις μνήμες των νεκρών! Αυτό που ξεχωρίζει είναι πως πλευρικά της εισόδου υπάρχουν και τα 57 μικρά ονόματα των νεκρών ένα προς ένα.

Με φόντο το εκκλησάκι από πίσω υπάρχουν αρκετά πανό με μηνύματα για το έγκλημα των Τεμπών και την μαζικά δολοφονία των «παιδιών μας», ενώ τα λουλούδια στο σ' όλο το μήκος κύμματος ανανεόνονται καθημερινά. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως στην περιοχή επικρατεί η απόλυτη ησυχία, όπως ακριβώς σε ένα νεκροταφείο. Μόνο πουλιά, αέρας και η απόλυτη σιγή!