Τραγωδία στην Άρτα: Απειλές για βεντέτα! Πήγε να αυτοκτονήσει με καλώδιο ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αμάξι και πέθανε

Οι γιατροί του χορηγήσουν κατασταλτικά φάρμακα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
pixabay.com/PublicDomainPictures
pixabay.com/PublicDomainPictures

"Παγωμένο" είναι το πανελλήνιο με την τραγωδία στην Άρτα, όπου πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο για περίπου 7 ώρες πριν καταλάβει τι συνέβη και τρέξει να το εντοπίσει δυστυχώς νεκρό και δεμένο στο παιδικό κάθισμα.

Η τραγωδία ξεκίνησε όταν ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ πήρε το κοριτσάκι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό και να πάει στη δουλειά. Όμως, δεν πέρασε από τον σταθμό, φτάνoντας κατευθείαν στη δουλειά του, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το κλείδωσε και μπήκε μέσα ξεχνώντας ότι το μωρό ήταν δεμένο στο πίσω κάθισμα του οχήματος!

Όταν η 27χρονη σύζυγός πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το μωρό, την ενημέρωσαν πως δεν πήγε ποτέ. Τηλεφώνησε τότε στον 37χρονο και τον ρώτησε πού βρίσκεται το μωρό. Η απάντησή του την έκανε να παγώσει, καθώς της είπε «Κλείσε, ξέχασα το παιδί στο αυτοκίνητο», αναφέρει το protothema.gr.

Ο άνδρας βρήκε το βρέφος δεμένο στη θέση του, χωρίς αισθήσεις και με αφρούς στο στόμα. Αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως, ήταν πια αργά για το άτυχο βρέφος, που είχε ήδη πεθάνει.

Πήγε να αυτοκτονήσει ο πατέρας του βρέφους

Ο 37χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα καλώδιο από τηλεόραση, ωστόσο οι γιατροί πρόλαβαν να του χωρηγήσουν κατασταλτικά φάρμακα. Φρουρείται, καθώς έχει συλληφθεί αφού ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σε τραγική κατάσταση είναι και η 27χρονη που υπέστη ισχυρό νευρικό κλονισμό και ζητά συνεχώς το μωρό της.

Έξω από το νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται συγγενείς της μητέρας του και πολλοί ακούστηκαν να απειλούν ότι θα σκοτώσουν τον πατέρα για την εγκληματική αμέλειά του. Γι' αυτό, έχει απαγορευτεί η είσοδός τους στο νοσοκομείο.