Κυριάκος Μητσοτάκης: Έμαθε τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με τα 2 από τα τρία του παιδιά και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Φωτογραφίες και βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έμαθε τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με τα 2 από τα τρία του παιδιά και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Σημαντική ήταν η χθεσινή 21/5 ημέρα για όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και χωρίς επεισόδια οι εκλογές 2023 με την ΝΔ να κάνει μια συντριπτική νίκη. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωσε ποσοστό 40,79%.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε συγκινημένος και χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, μιλώντας προς τους πολίτες στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ημέρας είχε συνεχώς στο πλευρό του τα δυο από τα τρία του παιδιά, την Δάφνη και τον Κωνσταντίνο. Μάλιστα, πήγαν και οι τρεις τους μαζί να ψηφίσουν στο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς.

Ο υπερήφανος πατέρας πόζαρε κρατώντας τα στην αγκαλιά τους μπροστά στις κάμερες.

Κυριάκος Μητσοτάκης κόρη

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Στο πλευρό του Μητσοτάκη η οικογένεια του όταν έμαθε το αποτέλεσμα των εκλογών

Λίγο πριν την δήλωση για το αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ήταν στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά του.

Μάλιστα, η σύζυγός του έμεινε στα γραφεία όλη σχεδόν την ημέρα, όπως άλλωστε έκανε και στις εκλογές του 2019, στηρίζοντας τον άντρα της και την οικογένεια της. Ενώ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του παρέμεινε διακριτικά στο πλευρό του, με τις κάμερες να την "πιάνουν" μονάχα για λίγο.

Ο γιος του Κωνσταντίνος επίσης, είχε την ονομαστική του γιορτή, καθώς την ίδια ημέρα των εκλογών, γιόρταζε και ο Κωνσταντίνος με την Ελένη.

"Κλειδώνει'' η ημερομηνία για τις δεύτερες εκλογές

Όσο καταμετρώνται όλες οι ψήφοι στην επικράτεια έχει γίνει σαφές, πως η Νέα Δημοκρατία είναι με συντριπτική διαφορά πιο μπροστά από όλα τα κόμματα (δείτε εδώ αναλυτικά) , ωστόσο το σενάριο των δεύτερων εκλογών είναι επιβεβαιωμένο.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις 25 Ιουνίου εξετάζεται να έχουμε τη επανάληψη της ψήφου ή στις 2 Ιουλίου, με την πρώτη ημερομηνία να είναι η επικρατέστερη.