Κω: Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Αναστάζια - Η πρώτη ανατριχιαστική αντίδρασή του

Λίγες ώρες αφότου οι αρχές την εντόπισαν νεκρή μέσα σε μια σακούλα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κω: Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Αναστάζια - Η πρώτη ανατριχιαστική αντίδρασή του

«Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν», δήλωνε ο 28χρονος Πολωνός λίγες ώρες πριν η 27χρονη Αναστασία βρεθεί νεκρή μέσα σε μια σακούλα κάτω από ένα δέντρο.

H σορός της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία βρέθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 18/6 από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες, μέσα σε σακούλα σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Αλυκές, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που φαίνεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συναντηθεί.

Μετά την ενημέρωση των αρχών ο σύντροφός της άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του στο Facebook, με την παρακάτω, παίρνοντας εκατοντάδες σχόλια και αντιδράσεις από φίλους και γνωστούς...

Η πρώτη ανάρτηση του συντρόφου της 27χρονης Αναστάζια

Η πρώτη ανάρτηση του συντρόφου της 27χρονης Αναστάζια
Facebook

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης και είναι ο τελευταίος που τη συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας

Όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία της αρπαγής, συναντήθηκε με την Αναστάζια το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τέσσερις ακόμη αλλοδαπούς, 2 Πακιστανούς και 2 Μπαγκλαντεσιανούς. Αρχικά, πήγαν σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής και στη συνέχεια στο σπίτι του, στο Μαρμάρι, επειδή η 27χρονη ήταν σε κατάσταση μέθης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι συνευρέθηκε μεν ερωτικά μαζί της αλλά μετά την άφησε σε έναν επαρχιακό δρόμο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν DNA και τρίχες της 27χρονης στο δωμάτιο του αλλοδαπού ενώ έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που τον δείχνει να μπαίνει στο σπίτι μαζί με την νεαρή Πολωνή. Ωστόσο, ο συγκάτοικος του 32χρονου κατέθεσε πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με τις Αρχές να υποψιάζονται πως λέει ψέματα.

Παράλληλα, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία και ημερομηνία αναχώρησης την επόμενη της εξαφάνισης της 27χρονης.