Κως: «Η κοπέλα είχε έναν λογαριασμό για συνοδούς» - Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στο φως

«Από το κλιμάκιο δύο ήταν οι ύποπτοι, ο σύντροφος και ο Μπαγκλαντεσιανός περισσότερο»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Facebook
Facebook

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο που βρήκε η Αναστάζια στην Κω από τότε που οι αρχές βρήκαν το άψυχο σώμα της σε μια σακούλα θαμμένο κάτω από ένα δέντρο ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας προέβη σε κάποιες νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 19/6 μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε σε τι στάδιο βρίσκεται η έρευνα, ποιοι είναι οι πρώτοι ύποπτοι αλλά και ότι η κοπέλα διατηρούσε λογαριασμό σε site συνοδών, κάτι που μέχρι στιγμής κανείς δεν γνώριζε.

Οι αποκαλύψεις του Σταύρου Μπαλάσκα για την υπόθεση στην Κω

«Ο 32χρονος ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς, έγινε η συναλλαγή, ήταν πιωμένη και έγινε με τη θέλησή της ερωτική επαφή. Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Μπαγκλαντεσιανού. Οι αστυνομικοί της Κω είδαν ότι παίζονται πολλά πράγματα εκεί τότε αμέσως ενημέρωσαν και κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Από το κλιμάκιο δύο ήταν οι ύποπτοι, ο σύντροφος και ο Μπαγκλαντεσιανός περισσότερο, γιατί έπεσε σε αντιφάσεις και υπήρχε η διαπιστωμένη επαφή. Οι ειδικές υπηρεσίες έδωσαν εντολή ότι αν βρεθεί η κοπέλα το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαφυλαχθεί από το πτώμα είναι τα δάχτυλά της, γιατί ήταν η πρώτη αντίφαση όσον αφορά τα γδαρσίματα τα οποία ισχυρίστηκε» είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Η κοπέλα είχε έναν λογαριασμό για συνοδούς. Υπάρχει και Έλληνας στο κάδρο, έχουν ληφθεί ήδη έξι καταθέσεις. Εξετάζεται αν είναι ψεύτικο το προφίλ, αν έχουν γίνει επαφές και αν έχουν κανονιστεί ραντεβού στον ελλαδικό χώρο. Στον εξωτερικό δεν ενδιαφέρει τι έκανε η κοπέλα. Ο σύντροφος λέει αυτά που λέει. Αυτά που είπε εξετάζονται. Πρώτα πρέπει να βρούμε τον πρώτο ένοχο. Αυτόν που της αφαίρεσε τη ζωή».