Αποκάλυψη "βόμβα" για την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω - Προδόθηκε από το κινητό του ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω δεν έχουν τέλος, καθώς μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον μοναδικό ύποπτο για τον φόνο της, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο στοιχείο που "καίει" τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που φέρεται πως είναι ο τελευταίος που την είδε εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, T-Live, που προβλήθηκε την Πέμπτη 22/6, ο συγκεκριμένος άνδρας επιβεβαιώνεται πως βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της Πολωνής, καθώς το κινητό του εξέπεμψε σήμα και ενεργοποίησε τη μοναδική κεραία που υπήρχε κοντά σε εκείνο το χωράφι. Στην γύρω περιοχή δεν υπάρχουν πολλά σπίτια και κτίρια, γι' αυτό και δεν υπάρχουν πολλές κεραίες τριγύρω.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις φωτιά από το συγκάτοικο του 32χρονου - Είχε άχυρα πάνω του όμοια με του χωραφιού με το πτώμα της Αναστάζια

Το στοιχείο που "καίει" τον Μπαγκλαντεσιανό για την δολοφονία της 27χρονης στην Κω

Η στιγμή που βγαίνει μαζί με την Αναστάζια από το σπίτι του

Μέσα από το νέο ρεπορτάζ της ΕΡΤ έχει βρεθεί βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά να βγαίνουν ο 32χρονος και η 27χρονη από το σπίτι το πριν γίνει το έγκλημα. Συνεπώς, το μόνο σίγουρο είναι πως η Αναστάζια δεν σκοτώθηκε στο σπίτι του.

Μια νέα πληροφορία από το Protothema.gr βάζει σε μία σειρά όσα έχουν γίνει γνωστά για το έγκλημα, καθώς λέγεται, πως ο 32χρονος διάγραψε από το κινητό της άτυχης κοπέλας κλήσεις και φωτογραφίες της.