Φωτιά στο Λουτράκι: «Ο πόνος του καθενός, ο καθένας με την ιστορία του! Οι εικόνες μιλάνε, αφήστε μας εμάς» - Κάηκε το εξοχικό του

Μεγάλος ο πόνος του!

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Φωτιά στο Λουτράκι: «Ο πόνος του καθενός, ο καθένας με την ιστορία του! Οι εικόνες μιλάνε, αφήστε μας εμάς» - Κάηκε το εξοχικό του

Η φωτιά στο Λουτράκι, η οποία δεν λέει να τεθεί υπό έλεγχο, έχει καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έχει και καταγωγή από την Μικρά Ασία, μίλησε στην camera του Action 24, καθώς και στον δημοσιογράφο Ραφαήλ Καμπέρ, αναφορικά με το ότι είδε όλη του την περιουσία να γίνεται στάχτη. Οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής, χάθηκαν στο πέρασμα της πύρινης λαίλαπας (δείτε εδώ την ηλικιωμένη που χάθηκε μέσα στους καπνούς).

Ο πόνος του ανθρώπου που κάηκε η περιουσία του

Ο κάτοικος του οικισμού του Πανοράματος, αναφέρθηκε στην δυσάρεστη εμπειρία που είχε, καθώς είδε την περιουσία του να καίγεται. Ο άνθρωπος αυτός έχασε μέσα σε λίγη ώρα το εξοχικό του σπίτι, και ότι άλλο υπήρχε μέσα σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στην camera της εκπομπής τα εξής: «Ρε παιδιά, τι ρωτάτε να πούμε; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, αφήστε το. Ο πόνος του καθενός, ο καθένας με την ιστορία του. Οι εικόνες μιλάνε, αφήστε μας εμάς. Μην τραβάς, ρε παλικάρι, χαμένο πάει».

Στην συνέχεια είπε ότι: «Εμείς δεν έχουμε χωριό, μικρασιατική καταγωγή και αυτό είναι το χωριό μας. Δόξα τω Θεώ το ζήσαμε κι αυτό… Τι να περιμένουμε; Για να πας και να ‘ρθεις από την Αθήνα να ποτίσεις και να δεις το σπίτι θες 25-30 ευρώ. Λόγω της φωτιάς δεν μας άφηναν να περάσουμε»

Ακόμα δήλωσε ότι: «Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα η φωτιά δεν ήρθε από εδώ απ’ ό,τι είδαμε και στην τηλεόραση. Και ξαφνικά εχθές από ότι είδα από τις κάμερες, μέσα σε 3-4 λεπτά ήρθε μία εστία στα 50 μέτρα, η φωτιά πήδηξε μέσα και κάηκαν όλα. Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο. Το είδα από κάτι κάμερες που είχα».

Κλείνοντας, ο άτυχος κάτοικος είπε τα παρακάτω: «Πεύκα είναι τριγύρω, το ρετσίνι βοηθάει. Άντε, καλορίζικο. Να πάρουμε και μία μπουλντόζα να ξεμπερδεύουμε».

Δείτε εδώ το βίντεο: