Πτώση Canadair: Τα τελευταία λόγια των πιλότων - «Είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για...»

Μετά από 10 λεπτά απεβίωσαν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πτώση Canadair: Τα τελευταία λόγια των πιλότων - «Είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για...»

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τις τραγικές εξελίξεις στην Κάρυστο. Ένα canadair με δυο πιλότους, ο ένας 27 κι ο άλλος 36 ετών, έπεσε και τα παιδιά είναι νεκρά. Το βίντεο αναπαράγεται παντού στο διαδίκτυο και στις εκπομπές κι ανατριχιάζει.

Μιλώντας στο Open, το πρωί της Τετάρτης 26/7, μια μέρα μετά, η Ελευθερία Σπυράκη, αποκάλυψε πως πυροσβέστης είχε έρθει σε επαφή μαζί τους λίγα λεπτά πριν την πτώση. Ποια ήταν τα τελευταία τους λόγια;

Οι τελευταίες λέξεις των πιλότων στο τραγικό Canadair

«Είχαμε επικοινωνία μαζί τους, δεν μας ανέφεραν κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Μας είπαν "είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε". Λίγα λεπτά αφού μιλήσαμε μάθαμε από τον ασύρματο ότι το αεροσκάφος έπεσε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως πριν από λίγα λεπτά μιλούσα μαζί τους και έπειτα από 10 λεπτά ακριβώς έμαθα ότι το αεροσκάφος έπεσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πυροσβέστης.

Θα γινόταν πατέρας για πρώτη φορά - Έγκυος η σύζυγος του Χρήστου Μουλά

Όπως μετέδωσε, βασικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε λίγους μήνες o 34χρονος θα γινόταν πατέρας, καθώς η σύζυγός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.