Κακοκαιρία Daniel: Πληροφορίες για έναν νεκρό στο Βόλο

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κακοκαιρία Daniel: Πληροφορίες για έναν νεκρό στο Βόλο

Η κακοκαιρία Daniel έχει αρχίσει να σαρώνει την χώρα μας (δείτε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση για τις επόμενες ώρες) και σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός εντοπίστηκε 50χρονος άνδρας που αγνοούνταν στην περιοχή του Βόλου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για κτηνοτρόφο που καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε πιθανότατα από το βάρος του νερού, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ακόμη ένας αγνοούμενος άνθρωπος στην ίδια περιοχή.

12.000 κεραυνοί στον Βόλο από την κακοκαιρία Daniel μέσα σε 2 ώρες

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες 24 ώρες έχουν πέσει 200 τόνοι νερού ανά στρέμμα στον Βόλο, 300 στην Πορταρία και 516 στη Ζαγορά Πηλίου με τον μετεωρόλογο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, να σχολιάζει ότι «δεν θυμάμαι άλλη φορά σε 24 ώρες 500χιλιοστά βροχής και θα βρέχει έντονα για πολλές ώρες ακόμα !!!». Όπως είιπε, δε, ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής μέσα σε δύο ώρες το πρωί της Τρίτης έπεσαν 12.000 κεραυνοί σε Λάρισα και Βόλο.

Λίγο μετά τις 9:30, μάλιστα, εστάλη μήνυμα σε όσους βρίσκονται σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους καθώς η κακοκαιρία Daniel είναι σε πλήρη εξέλιξη.