Εκτός γραμμής Κρήτης - Πειραιά το Blue Horizon: Η ραγδαία απόφαση της εταιρείας

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εκτός γραμμής Κρήτης - Πειραιά το Blue Horizon: Η ραγδαία απόφαση της εταιρείας

Η εταιρία Attica Group σύμφωνα με πληροφορίες του creta24 λίγα 24ωρα πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του Αντώνη (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει) αποφάσισε πως το Blue Horizon δεν θα εκτελέσει ξανά το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς.

Πιο συγκεκριμένα στη θέση του θα βρίσκεται από αύριο το πρωί το πλοίο Έλυρος, το οποίο αναχωρεί το βράδυ από τον Πειραιά για το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη εταιρία λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, που στοίχισε την ζωή του 36χρονου με ανακοίνωσή της δήλωσε «Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

2 λέξεις μόνο και μετά τον έριξαν στο νερό: Τι φώναζε το πλήρωμα του Blue Horizon στον Αντώνη

Επιβάτης διπλανού πλοίου, η οποία τα είδε όλα από πολύ κοντά επειδή εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κατάστρωμα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη βία που δέχτηκε ο άτυχος Αντώνης.

«Τα είδα όλα από πάρα πολύ κοντά, είχα βγει έξω στο κατάστρωμα για να καπνίσω. Είδα τρία άτομα να σπρώχνουν αυτό τον δυστυχισμένο άνθρωπο 3-4 φορές για να βγει από το πλοίο. Προς στιγμήν νόμισα πως πρόκειται για κάποιον μετανάστη τον οποίο δεν αφήνουν να ανέβει στο πλοίο. Στη συνέχεια είδα την μπουκαπόρτα να ανεβαίνει και τον άνθρωπο να πέφτει στη θάλασσα.

Κατόπιν τον έχασα από το οπτικό μου πεδίο και έψαχνα με τα μάτια μου στα απόνερα που κάνει το πλοίο για να τον βρω αλλά δεν τον έβλεπα. Ξαφνικά όταν άρχισαν τα απόνερα ηρέμησαν, τον εντόπισα αλλά δεν ήξερα εάν ήταν ζωντανός. Μόλις γαλήνεψε και η θάλασσα κατάλαβα. Δεν άκουσα τι ειπώθηκε στον καταπέλτη γιατί δεν ήμουν κοντά αλλά ένας κύριος που ήταν δίπλα μου, μας είπε ότι άκουσε τους αξιωματικούς να του φωνάζουν “όξω ρε”», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι.