Λάρισα: Οργισμένος κάτοικος βγήκε εκτός εαυτού στον αέρα του ΣΚΑΙ - Διέκοψαν την σύνδεση Οικονόμου & Παυλόπουλος

«Είναι λαμόγια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάρισα: Οργισμένος κάτοικος βγήκε εκτός εαυτού στον αέρα του ΣΚΑΙ - Διέκοψαν την σύνδεση Οικονόμου & Παυλόπουλος

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι σε Καρδίτσα και Λάρισα έχοντας δει τις περιουσίες μια ζωής να καταστρέφονται αλλά και συμπολίτες τους να παλεύουν μέσα στο νερό αλλά και πάνω σε στέγες να μείνουν στην ζωή μέχρι να τους διασώσουν.

Η Θεσσαλία εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel έχει μετατραπεί σε μια τεράστια λίμνη με τους πολίτες να ρίχνουν ευθύνες στο ελληνικό κράτος που δεν έκανε πράξη όσα υποσχέθηκε για να ήταν ασφαλείς αυτές τις δύσκολες ώρες (δείτε πως θα είναι ο καιρός σήμερα).

Η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα, το πρωί της Παρασκευής 8/9 συνδέθηκε ζωντανά με την απεσταλμένη δημοσιογράφο στο Μικρό Ευύδριο Λάρισας, χωριό που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Ενιπέα και έχει ολική καταστροφή. Οι κάτοικοι ωστόσο οργισμένοι ξεκίνησαν να φωνάζουν και να ρίχνουν ευθύνες στο κράτος.

«Ντρέπομαι το 2023 να υπάρχουν τέτοια πράγματα» και «Λαμόγια» ακούστηκαν στην κάμερα, με τους παρουσιαστές να διακόπτουν την σύνδεση, καθώς δεν μπορούν να ηρεμήσουν τον κόσμο.

Τι περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ξεσπάσματα και καταγγελίες στο twitter

Την ώρα που αρκετός κόσμος βρίσκεται εγκλωβισμένος είτε μέσα στο νερό και τις λάσπες, είτε σε σπίτια χωρίς νερό, ρεύμα και φαγητό, οι πολίτες ξεσπούν για την τραγική κατάσταση που βρέθηκε η χώρα και για τις άσχημες στιγμές που περνάνε οι κάτοικοι στην Καρδίτσα.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στο twitter τα μαγαζιά πουλάνε 12 ευρώ την εξάδα θέλοντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, ενώ τον κόσμο που φεύγει από την Καρδίτσα για να πάει να πάρει φαγητό νερό και άλλα, τους υποχρεώνουν να πληρώνουν διόδια.