Blue Horizon: Οι πρώτες δηλώσεις του ύπαρχου για τον 36χρονου Αντώνη - «Θέλω να με πιστέψετε όλοι...»

«Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους στη συμπεριφορά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Blue Horizon: Οι πρώτες δηλώσεις του ύπαρχου για τον 36χρονου Αντώνη - «Θέλω να με πιστέψετε όλοι...»

Στο Πρωινό ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο, Κέλλυ Χεινωπόρου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ο ύπαρχος του Blue Horizon. Ο άντρας κατηγορείται για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά και έχει προφυλακιστεί.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο δήλωσε συντετριμμένος αναφέροντας πως δεν είχε σκοπό να του κάνω κακό και μακάρι να μπορούσε να εξηγήσει την συμπεριφορά του.

Οι πρώτες δηλώσεις του ύπαρχου

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα. Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένειά του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους στη συμπεριφορά μου»

Λίγο μετά στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά η σύζυγός του η οποία πλάνταξε στο κλάμα με τους πάντες να σοκάρονται στο πλατό και να χάνουν τα λόγια τους.

Είχε επιβιβαστεί κανονικά - Τι συνέβη 5 λεπτά πριν καταλήξει νεκρός

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, ακόμη και μετά την κηδεία του - τα αδέρφια του βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση - , καθώς οι Αρχές αναζητούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που είναι δυνατόν να συγκεντρωθούν ώστε να αποδοθεί και η κατάλληλη τιμωρία στους ανθρώπους που τον οδήγησαν εκεί.

Στην εκπομπή του MEGA, Live News, μίλησε την Παρασκευή 8/9 ένας από τους φίλους του άτυχου άνδρα, Βασίλης, ο οποίος εξήγησε κάτι που ακούστηκε για πρώτη φορά. Το θύμα είχε επιβιβαστεί στο καράβι νωρίτερα, κανονικά, χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, κατέβηκε για λίγα λεπτά και τότε είναι που συνέβη το μοιραίο (δείτε εδώ πόσα λεπτά έμεινε μέσα στο νερό αβοήθητος).

«Είχε κανονικά το εισιτήριο του, κατέβηκε για 5 λεπτά να δει έναν φίλο του. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω καν τι έγινε, έχω χάσει τα λόγια μου. Αλήθεια σας λέω. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη, να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι. Συνέχεια ανέβαινε κατέβαινε στην Αθήνα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα με το χαμόγελό του ήταν αυτό το παιδί. Ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.