Κορωνοϊός και καραντίνα - Οι σειρές που θα σας κρατήσουν συντροφιά αυτές τις μέρες

Γιατί και η καραντίνα θέλει την διασκέδασή της

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός και καραντίνα - Οι σειρές που θα σας κρατήσουν συντροφιά αυτές τις μέρες

Τι και αν υπάρχει κορωνοϊός και εσείς βρίσκεστε σε καραντίνα; Εμείς σας έχουμε τις κορυφαίες σειρές που θα σας κρατήσουν συντροφιά αυτές τις μέρες και θα βοηθήσουν την απομόνωση.

Οι σειρές είναι ο απόλυτος τρόπος να χαλαρώσετε και να περάσετε γρήγορα τον χρόνο σας χωρίς να το καταλάβετε. Μπορούν να σας ταξιδέψουν σε άλλα μέρη και άλλες περιστάσεις που δεν θα ζήσετε ποτέ, ή ακόμη και να σας εμπνεύσουν να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι ανάλογα με τον χαρακτήρα που θα ταυτιστείτε. (Και όχι δεν μιλάμε για La Casa de Pape και ληστείες).

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τις πιο βασικές που έχουν και αρκετές σεζόν, μιας και όπως όλα δείχνουν θα μείνουμε για αρκετό καιρό ακόμα σπίτια μας. Μιας και λέμε για σειρές και κορωνοϊό, έχετε δει την προφητική ταινία που κυκλοφόρησε για τον ιό; Θα πάθετε σοκ!

Οι σειρές που θα σας κρατήσουν συντροφιά στις μέρες της καραντίνας

Gossip Girl

Η πλοκή της σειράς περιστρέφεται γύρω από τις ταραχώδεις ζωές εφήβων που ανήκουν στην ανώτερη κοινωνική τάξη του Upper East Side στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η σειρά ξεκίνα με την επιστροφή της έφηβης it girl Σερίνα βαν ντερ Γούτσεν, μετά από τη «μυστηριώδη εξαφάνιση» της. Η Gossip Girl ανακαλύπτει ότι η Serena είχε πάει σε οικοτροφείο στην Κορνουάλη του Κονέκτικατ, αλλά κανένας δεν την υποδέχτηκε στον Μανχάταν με ενθουσιασμό.

Η Μπλερ Γουάλντορφ, της οποίας οι δημιουργοί την περιγράφουν ως «η βασίλισσα στο κέντρο του δικού τους παιχνιδιού σκάκι», είναι η queen bee του κολεγίου Constance Saint Jude prep school. Αυτή επίσης είναι η παιδική "κολλητή φίλη" και περιστασιακός αντίπαλος της Σερίνα βαν ντερ Γούτσεν.

Ακόμη, στην ιστορία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν ο υπότροφος Νταν Χάμφρει, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως τον "outsider" από το Μπρούκλιν, την πρώτη αγάπη της Μπλερ, και το δήθεν "golden boy", Νέιτ Αρτσιμπάλτ, και το "κακό αγόρι" και φυσικός κληρονόμος μίας τεράστιας περιουσίας Τσακ Μπας, ο οποίος είναι μέρος της ελίτ του Μανχάταν.

New Girl

Το “New Girl” ξεκινά με τη Jess, μια δασκάλα του Δημοτικού στο Los Angeles, όταν μετά από έναν άσχημο χωρισμό, θα καταλήξει να συγκατοικεί με τρεις αγνώστους: το Nick, το Winston και το Schmidt.

Επιπλέον, στη ζωή της υπάρχει και η επί χρόνια φίλη της, Cece, που ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Τι γίνεται λοιπόν όταν στο ίδιο σπίτι μένει μια υπερβολικά αισιόδοξη και χαρωπή κοπέλα (που λατρεύει να τραγουδάει στον εαυτό της) μαζί με τρεις εργένηδες ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό της; Με μια λέξη: μπάχαλο!

Unbreakable Kimmy Schmidt

Το “Unbreakable Kimmy Schmidt” είναι δημιούργημα της Tina Fey μαζί με τον Robert Carlock (που ήταν παραγωγός και στα Φιλαράκια). Πρόκειται για μια κωμική σειρά του Netflix, με βασική πρωταγωνίστρια την Kimmy, η οποία ήταν 15 χρόνια έγκλειστη μαζί με άλλες τρεις γυναίκες σε ένα υπόγειο καταφύγιο από έναν πάστορα- απατεώνα επειδή υποτίθεται ο κόσμος στην επιφάνεια είχε καταστραφεί.

Όταν διασώζεται και βγαίνει έξω στον πραγματικό κόσμο, αποφασίζει να μείνει στη Νέα Υόρκη και να χτίσει από τη ζωή της από το μηδέν. Σε όλο αυτό το περίεργο σκηνικό, “μπαίνει” κι ο νέος της gay συγκάτοικος, Titus, η θεότρελη σπιτονοικοκυρά της, Lillian κι η Jacqueline, το νέο της αφεντικό και κλασσική trophy-wife της Νέας Υόρκης.

Buffy the Vampire Slayer

Το Buffy the Vampire Slayer είναι αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου 1997 και ολοκληρώθηκε στις 20 Μαΐου 2003, με πρωταγωνίστρια την Σάρα Μισέλ Γκέλαρ.

Δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Τζος Ουέντον με την προσωπική εταιρεία παραγωγής του, Mutant Enemy Productions, και αν έχεις ακόμα μια "αγάπη" για τους βρικόλακες τότε πρέπει να το δεις οπωσδήποτε. Είναι αστείο και γεμάτο δράση και σου υπόσχεται ατελείωτες ώρες σασπένς.