«Αυτά που δεν λέγονται» και 3 ακόμη - Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας 15/6- 21/6

Για τους σινεφίλ της παρέας

«Αυτά που δεν λέγονται» και 3 ακόμη - Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας 15/6- 21/6

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Αυτά που δε λέγονται

Μια σπονδυλωτή ιστορία πέντε κεφαλαίων, με φανταστικούς χαρακτήρες διαφορετικών ηλικιών που προσπαθούν με απίστευτους τρόπους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής, μια απολαυστική ματιά σε καταστάσεις μέσα στις οποίες αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας και τις οποίες θα προτιμούσαμε να μην αναλύσουμε ή θα θέλαμε καλύτερα να ξεχάσουμε.

Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε

Τη νύχτα πριν από τη συνταξιοδότησή του, μετά από 35 χρόνια έντιμης υπηρεσίας, ο υπαστυνόμος Φράνκο Αμόρε θα δει τον κόσμο του να ανατρέπεται. Στη διάρκειά της, θα κινδυνεύσουν όλα όσα έχουν σημασία γι’ αυτόν: η δουλειά του, η μεγάλη του αγάπη για τη σύζυγό του, η φιλία του με τον συνάδελφό του, ακόμη και η ίδια του η ζωή.

Άλλοθι για παντρεμένους

Η ζωή του Γκρεγκ είναι αρκετά ήσυχη μετά το κλείσιμο της εταιρείας για άλλοθι, μέχρι που αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Φλο και πρέπει να της συστήσει τον απατεώνα πατέρα του και την πρώην ηθοποιό μητέρα του. Δεν έχει επιλογή από το να ανοίξει ξανά την εταιρεία και να βρει ψεύτικους γονείς.

The Flash

Στην προσπάθειά του να αλλάξει το παρελθόν ώστε να σώσει την οικογένειά του, άθελά του ανατρέπει τις ισορροπίες των παράλληλων συμπάντων. Έτσι, παγιδεύεται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, όπου οι υπερήρωες δεν υπάρχουν και ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη. Τότε, για να αποτρέψει μια ολοκληρωτική καταστροφή, ο Flash θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά. Ακόμα και εάν αυτό σημαίνει να επαναφέρει στη δράση τον Batman, ο οποίος λέει πως έχει αποσυρθεί…