Ταξίδι στην Κουάλα Λουμπούρ με τον Νίκο Κοκλώνη!

Ταξίδι στην Κουάλα Λουμπούρ με τον Νίκο Κοκλώνη!

Αυτή την εβδομάδα ο MR TRAVEL, Νίκος Κοκλώνης, ταξιδεύει με το Celebrity Travel στην τροπική Κουάλα Λουμπούρ, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, με τη Νικολέττα Ράλλη.

Ανανεωμένο Celebrity Travel, κάθε Παρασκευή στις 11 το βράδυ, από τη συχνότητα του Opentv! Ο Νίκος με τη Νικολέττα επισκέπτονται το σύμβολο της Κουάλα Λουμπούρ, τους διάσημους πύργους Petronas, το παλάτι, το ιερό κέντρο προσκυνήματος Batu Caves, τη μοναδική πλατεία της Ανεξαρτησίας, το πάρκο πτηνών, την πόλη Πουτρατζάγια με την πανέμορφη αρχιτεκτονική, τον Πύργο Menara Tower, τις αγορές της China Town και Little India και τις παραδοσιακές υπαίθριες αγορές με τις λαχταριστές τροπικές λιχουδιές!

Μία πόλη που έχει στραμμένο το βλέμμα της σταθερά στο μέλλον και καταφέρνει να συνδυάσει τις παραδοσιακές κουλτούρες της Μαλαϊκής Xερσονήσου, της Κίνας, της Ινδίας, με την αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Η Νικολέττα Ράλλη μιλάει για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη, τον πόλεμο που δέχτηκε αρχικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπου συμμετείχε, το φλερτ της με τον Χρήστο Χολίδη και τα μελλοντικά της όνειρα, ενώ συμμετέχει σε δοκιμασίες που θυμίζουν το «Survivor»!

XΡΗΣΙΜΑ TIPS

Menara Tower: Ο πύργος των επικοινωνιών, που είναι ορατός από όλα τα σημεία της πόλης, έχει ύψος 421 μέτρα. Ολοκληρώθηκε το 1995. Είναι ο 7oς ψηλότερος πύργος στον κόσμο.

Πουτρατζάγια: Πρόκειται για το στολίδι της Μαλαισίας. Μία πόλη χτισμένη με σεβασμό προς το περιβάλλον και πανέμορφη αρχιτεκτονική. Ξεχωρίζουν τα δύο υπέροχα τζαμιά και η γέφυρα Putra.

Πλατεία Ανεξαρτησίας, Merdeka: Εδώ υψώθηκε το 1957 η σημαία της Μαλαισίας σηματοδοτώντας την ανεξαρτησία της χώρας. Η πλατεία περιβάλλεται από ιστορικά κτίρια, όπως τα Royal Selangor Club House και Sultan Abdul Samad Building, και έχει όμορφες αψίδες και σιντριβάνια.

Πάρκο Πτηνών: Ένα παραδεισένιο δάσος με 3.000 πουλιά, πάνω από 300 είδη, στην καρδιά της πόλης. Τα περισσότερα πουλιά είναι φιλικά και ελεύθερα.

Petronas Towers: Οι πιο διάσημοι πύργοι και σήμα κατατεθέν της πόλης έχουν ύψος 452 μέτρα και ολοκληρώθηκαν το 1998. Οι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν μέχρι τον 41ο όροφο.

Batu Caves: Οι διάσημες σπηλιές ανακαλύφθηκαν το 1892 και αποτελούν το ιερότερο κέντρο προσκυνήματος της ινδικής κοινότητας στη Μαλαισία. Στην είσοδο δεσπόζει το άγαλμα του θεού, Maryland, ύψους 42 μέτρων.

FOLLOW CELEBRITY TRAVEL

FB: CelebrityTravelGR

INSTAGRAM: CelebrityTravelGR

TWITTER: TravelCelebrity

#CelebrityTravelGR

TAGS