Δεν θα πιστεύετε πως αντέδρασε η Μαρίνα Πατούλη στο φλερτ του σημερινού της συζύγου 30 χρόνια πριν!

Δεν θα πιστεύετε πως αντέδρασε η Μαρίνα Πατούλη στο φλερτ του σημερινού της συζύγου 30 χρόνια πριν!

Η Μαρίνα Πατούλη αφήνει στην άκρη τη φιλόλογο, τη δημοτική σύμβουλο και τη σύζυγο περιφερειάρχη και φέρνει στο επίκεντρο τη Μαρίνα ως γυναίκα και μητέρα.
Θυμάται την πρώτη της γνωριμία με τον άντρα της πριν από 30 περίπου χρόνια, έναν 15Αύγουστο στην Πάρο και αποκαλύπτει πως το πρώτο φλερτ τους φλερτ με τον Γιώργο Πατούλη ήταν στα… γερμανικά, καθώς την πέρασε για Γερμανίδα τουρίστρια. Με το γνωστό της αυθορμητισμό διηγείται χαρακτηριστικά στον Νίκο την πρώτη της αντίδραση στο φλερτ του και αποκαλύπτει πως η συνάντησή τους ήταν έρωτας με τη… δεύτερη ματιά.

Μετά από τρεις δεκαετίες γάμου παραμένει ερωτευμένη; Πώς αντιδρά όταν τη φλερτάρουν στα social media; Τι απαντά; Την ενοχλεί όταν φλερτάρουν τον άνδρα της, που είναι δημόσιο πρόσωπο με μεγάλη προβολή; Έχει βγει ποτέ εκτός εαυτού από ζήλεια; Την απιστία θα την συγχωρούσε; Η Μαρίνα Πατούλη είναι ευθύς στις απαντήσεις της και μοιράζεται με τον Νίκο Κοκλώνη την ατάκα που της έχει πει η καλή της φίλη Τατιάνα Στεφανίδου για τους άνδρες και την εξουσία. Παραδέχεται πως συχνά συγκρούεται με το σύζυγό της, τονίζει πως είναι μια προοδευτική και όχι υπερπροστατευτική μητέρα και προβλέπει πως θα γίνει μια πολύ καλή πεθερά. Πως θα ήθελε τη γυναίκα του γιου της; Θα αντιδρούσε αν η γυναίκα που θα ερωτευόταν ο μοναχογιός της δεν πληρούσε τα δικά της πρότυπα; Θα ήθελε να έχει μια κόρη; Και τι θα έκανε αν ο Αλέξης Τσίπρας της έκανε μια δελεαστική πρόταση να πολιτευτεί στο πλευρό του;

Η Μαρίνα Πατούλη, με το χέρι στην καρδιά απαντά στον Νίκο Κοκλώνη σε άκρως εξομολογητική διάθεση και με μια αμεσότητα που την κάνει αφοπλιστική.

Το δεύτερο μέρος της συνάντησής τους στο πολύχρωμο Μπουένος Άιρες έρχεται αυτή την Πέμπτη στο Celebrity Travel στο OPEN, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα με απαντήσεις που θα συζητηθούν.