Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στα μαγικά Κύθηρα

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο σήμερα, Κυριακή 29/08 στο OPENTV

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στα μαγικά Κύθηρα
ΤΑΞΙΔΙ 29.08.2021 07:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στα Κύθηρα, στο νησί όπου γεννήθηκε η Αφροδίτη. Μας αποκαλύπτουν με τον μοναδικό τους τρόπο την επιβλητική Χώρα των Κυθήρων και το ενετικό κάστρο του 16ου αιώνα.

Στη συνέχεια επισκέπτονται τον Μυλοπόταμο, τον Αη Γιώργη, το Διακόφτι, τον Αβλέμονα, τον Ποταμό, την Αγία Πελαγία και μας ξεναγούν στις εκπληκτικές παραλίες των Κυθήρων.

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ σήμερα, Κυριακή 29/08 μέσα από την συχνότητα του OPENTV

Αυτό είναι το trailer των Εικόνων του Τάσου Δούση

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Η αποκάλυψη του Τάσου Δούση για τις Εικόνες στο Open

Για το τέλος του πρώτου κύκλου των Εικόνων και για τις επιχειρήσεις του, σχολίασε: «Πίστεψα ότι μπορώ να κάνω κάτι δικό μου, μία δική μου εταιρεία, μία δική μου επιχείρηση και ξεκίνησα το πρώτο μου περιοδικό, το ICONS. Αργότερα κατάλαβα ότι ως επιχειρηματίας δεν μπορείς να ταξιδεύεις τον κόσμο. Οπότε επέλεξα να γίνω επιχειρηματίας.

Το να γίνω επιχειρηματίας ήταν ένα όνειρο ανεξαρτησίας, έγινα επιχειρηματίας για να μπορώ να κάνω ό, τι θέλω στη ζωή μου. Αυτό το σύστημα το δικό μας. Όλοι όσοι είναι ψηλά, ψάχνουν σφουγγοκωλάριους.

Όταν δούλευα στις Εικόνες και έκανα την εκπομπή, έπαιρνα 1.900 ευρώ το μήνα. Πήγα με το μισθό του ρεπόρτερ και έκανα αυτή την εκπομπή για 5 χρόνια με αυτά τα χρήματα. Πούλησα το αυτοκίνητό μου, πήρα το πρώτο μου χαρτί και τύπωσα το πρώτο μου περιοδικό.

Για να γίνω δημοσιογράφος πούλησα το δερμάτινο μπουφάν μου για να πληρώσω τα δίδακτρα στο εργαστήρι δημοσιογραφίας. Ξεκίνησα τη ζωή μου πιο χαμηλά και από το χαμηλά της ζωής. Έχω μεγαλώσει σε μία περιοχή πολύ δύσκολη από μία εργατική οικογένεια. Εμείς, εκεί που παίζαμε μπάλα είχαμε δύο προοπτικές, ή να γίνουμε ποδοσφαιριστές ή να δουλεύουμε σε εργοστάσια σαν την «Πεταλούδα» που δούλευε ο πατέρας μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Love it: Η απίστευτη ατάκα της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Δούση

Τάσος Δούσης: «Ξεκίνησα τη ζωή μου πιο χαμηλά και από το χαμηλά της ζωής»

Share