Βάλε μουσική στο... τέρμα με τα Polaroid Bluetooth ηχεία !

Είναι παιχνιδιάρικα και... ανεβαστικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάλε μουσική στο... τέρμα με τα Polaroid Bluetooth ηχεία !

Έφτασε επιτέλους το καλοκαίρι, τελείωσα τις εξετάσεις και τώρα... βουρ για την ελευθερία μου, που θέλω να την απολαύσω στο έπακρο. Μου αρκούν οι φίλοι μου και η κολλητή μου και φυσικά η μουσική να παίζει στο τέρμα και να μας ανεβάζει τη διάθεση ακόμα περισσότερο. Και φυσικά έχω βρει τον τρόπο για να μη μας λείπουν οι μελωδίες από τις βόλτες μας με τα μοναδικά Polaroid Music, μια σειρά από φορητά ηχεία Bluetooth, που έχουν γίνει κάτι σαν... φετίχ και φυσικά μόλις τα ανακάλυψα έχω... κολλήσει μαζί τους και δεν τα αποχωρίζομαι λεπτό!

mini polaroid

Γίνονται... μανία!

Τα φορητά ηχεία Bluetooth της Polaroid έχουν έντονα χρώματα, είναι παιχνιδιάρικα και με ρετρό φουτουριστικό σχεδιασμό, που μόλις τα πιάσεις στα χέρια σου θα τα αγαπήσεις τρελά όχι μόνο για τη μουσική τους απόδοση, αλλά και γιατί θα γίνουν το Νο1 στυλάτο κομμάτι στην εμφάνισή σου. Εγώ τα συνδυάζω με όλα μου τα summer looks και δημιουργώ ένα μοναδικό στυλ στις εμφανίσεις μου, που δεν περνά απαρατήρητο – ε, βάζω και τη μουσική στο τέρμα για να ξεδώσω περισσότερο.

blue ηχείο

Τα παίρνω μαζί μου στο καφέ, στην πλατεία που με τους φίλους μου στήνουμε τα πιο “ξαφνικά” πάρτι αλλά και στην παραλία, όπου γινόμαστε όλοι μια παρέα και χορεύουμε μέχρι αργά! Εσύ όποιο ηχείο κι αν διαλέξεις, να θυμάσαι ότι η Polaroid σού κάνει φέτος ένα μεγάλο δώρο, φέρνοντας την ενέργεια και το πνεύμα της στη μουσική, για να περάσεις μοναδικές στιγμές ακούγοντας τα αγαπημένα σου τραγούδια.

polaroid ηχείο

Τρία διαφορετικά σχέδια για να διαλέξεις

Η εικόνα μιλάει από μόνη της, αφού μόλις αντικρίσεις τα φορητά ηχεία Bluetooth της Polaroid θα θέλεις να τα αποκτήσεις όλα! Κάν' το, λοιπόν, διαλέγοντας και τα τρία, που θα γίνουν εύκολα το σήμα-κατατεθέν σου!

P1: Το πιο φορητό ηχείο της οικογένειας Polaroid Player

blue polaroid

Με το το μπρελόκ-γάντζο το Polaroid P1 μπορείς να το κρεμάσεις παντού! Εγώ σου προτείνω να το βάλεις στο τζιν παντελόνι σου και να κάνεις δήλωση μόδας! Απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό θα σου χαρίσει μια καθηλωτική στερεοφωνική ακρόαση με ακόμα μεγαλύτερη ένταση αν αγγίξεις και τα δύο ηχεία μαζί.

P2: Μικρό αλλά δυνατό!

polaroid p2

Eίναι το πιο wearable ηχείο της Polaroid, δύο φορές πιο ισχυρό από το Polaroid P1 και μπορείς να το πάρεις οπουδήποτε. To Polaroid P2 ειτουργεί με όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής Polaroid Music, οπότε μπορείς εύκολα να αναπαράγεις τις αγαπημένες σου λίστες μόνο με μια περιστροφή του αναλογικού επιλογέα.

P3: Ρετρό & τόσο δυνατό

polaroid p3

Το πιο iconic ηχείο της Polaroid είναι το Polaroid P3, που διαθέτει LED οθόνη 20mm και φέρνει ενέργεια boombox με τα ρετρό-φουτουριστικά του vibes. Πιάσ' το από τη μεταλλική λαβή και μετέφερέ το όπου θέλεις, για να δημιουργήσεις... ανεβαστικό κλίμα όπου κι αν βρεθείς! Πώς θα το πετύχεις; Μα θα βάλεις σε λειτουργία την εφαρμογή Polaroid Music και θα ρυθμίσεις όλα τα αγαπημένα σου μουσικά κανάλια, διαλέγοντας όποιο θέλεις με τον αναλογικό επιλογέα.

Και μην ξεχνάς ότι για να ζήσεις μεγάλες... στιγμές, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου μουσική στο τέρμα, δεν έχεις παρά να συνδέσεις 2 ηχεία P3 μεταξύ τους ασύρματα (pair) για σούπερ στερεοφωνική ακρόαση.