\"Εγώ έσωσα την Μενεγάκη από τα μάγια\": Αποκάλυψη-βόμβα για την παρουσιάστρια

\
Η Ελένη Μενεγάκη πιστεύει στον Θεό. Είναι μια καλή χριστιανή νηστεύει, εξομολογείται, κάνει τάματα θυμιάζει το σπίτι της και αναστηλώνει εκκλησίες. Δεν ξέρουμε εαν όλα αυτά αρκούν για να είναι κάποιος καλός χριστιανός. Για τον πνευματικό της πάντως, αυτόν για τον οποίο πάντα επισκέπτεται για να της δώσει ευλογία και πνευματική λύση στα προβλήματά της, η Ελένη είναι μια ... αγία που πιστεύει βαθιά στον Χριστό. Μια άξια χριστιανή της οποίας όλες οι αμαρτίες συγχωρούνται. Σε κάθε δύσκολη στιγμή, όπως αναφέρει το περιοδικό Χάι, η Ελένη επισκέπτεται τον πνευματικό της που βρίσκεται στην Άνδρο. Είναι αυτός που γνωρίζει όλα τα προβλήματά της. Σε αυτόν εξομολογείται .

Ο πατέρας Ευδόκιμος της διαβάζει τις ευχές και την έχει σώσει από τα κακά πνεύματα και τις σκοτεινές δυνάμεις από κάποιους που θέλουν το κακό της. "Η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ και εμείς σε εκείνη. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν μπορεί να ησυχάσει λίγο, καθώς την ακολουθούν και ασχολούνται διαρκώς μαζί της. Η Ελένη είναι πάρα πολύ κοντά στον Θεό και την εκκλησία. Νηστεύει, κάθε φορά που πάμε σπίτι της Μεγάλη Εβδομάδα έχει μόνο νηστίσιμα, εξομολογείται, κοινωνεί και ακολουθεί το τελετουργικό γιατί πιστεύει πολύ. Η Ελένη θυμιάζει το σπίτι της, δοξολογεί τον Θεό για τ’ αγαθά που της έχει δώσει και τον ευγνωμονεί κάθε μέρα", ανέφερε πρόσφατα ο πνευματικός της.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη! Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αντώνη Κανάκη!



Σεισμός! Μενεγάκη – Σπυροπούλου: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από καιρό! Τί είπαν και πού συναντήθηκαν – Όλο το ρεπορτάζ!



Μετά τα απίστευτα βρισίδια ο Λιάγκας και η Θεοδωρίδου τα βρήκαν on air – Η ατάκα που έκανε τον παρουσιαστή να κοκκινίσει