ΚΟΛΑΣΗ στον ΑΝΤ1 μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Λιάγκα - Αυτός είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ του \"The Voice\"!

ΚΟΛΑΣΗ στον ΑΝΤ1 μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Λιάγκα - Αυτός είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ του \
Τρέχουν και δεν φτάνουν μετά την αποκάλυψη-σοκ που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη διάρκεια του πρωινού του ΑΝΤ1.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό YES!, ο Γιώργος Λιάγκας άναψε φωτιές στο «The Voice». Ο παρουσιαστής του σόου δεν δίστασε να πει ότι ο νικητής θα προέρχεται από τις «τυφλές» οντισιόν της Κυριακής και αμέσως πήραν φωτιά τα δημοσιογραφικά γραφεία, αφού, λόγω της θέσης του και με δεδομένο πως ό,τι βλέπουμε μέχρι τώρα είναι «κονσέρβα», σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω. Ο Λιάγκας αφού τόνισε ότι αν το σόου προβαλλόταν Κυριακή θα χτυπούσε «εξηντάρια» σε τηλεθέαση, είπε κατά λέξη στο πρωινό της Δευτέρας: «Για μένα ο νικητής του "The Voice" θα είναι από το χθεσινό επεισόδιο» και συμφώνησε μαζί του όλο το πάνελ. Για πολλούς δεν ήταν τυχαία η αναφορά του παρουσιαστή που προκάλεσε «εγκεφαλικά» με την αποκάλυψή του.

«Ψηφίζει ό,τι γουστάρει»

Στις τελευταίες «τυφλές» οντισιόν, πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος, δηλαδή τα battles, εκείνοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι Δημήτρης Τικτόπουλος και η μικρή Αρετή Κοσμίδου. Ο πρώτος μόνο άγνωστος δεν είναι στο τηλεοπτικό κοινό, αφού ήταν από τους πρωταγωνιστές του «Greek Idol» και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον είχαν χρίσει από τα φαβορί του reality.

Ωστόσο στο 4ο live το κοινό έδειξε την... έξοδο στον διαγωνιζόμενο που τότε δεν είχε κρύψει τον εκνευρισμό του, ενώ και η κριτική επιτροπή είχε πέσει από τα σύννεφα. «Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, αλλά το κοινό είναι κοινό και ψηφίζει ό,τι γουστάρει», είχε πει αποχωρώντας, δίνοντας όμως την υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ το τραγούδι.

«The show must go on», αυτή είναι η αγαπημένη του φράση, από το τραγούδι του λατρεμένου του καλλιτέχνη, Φρέντι Μέρκιουρι. Μόνο τυχαία δεν ήταν, λοιπόν, η επιλογή του τραγουδιού «We Are The Champions» που είπε στο «The Voice» κι έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν. Βέβαια δεν ήταν καθόλου άγνωστος και στον Αντώνη Ρέμο και στη Δέσποινα Βανδή, αφού έχουν τραγουδήσει μαζί του πάνω στη σκηνή.

Μπορεί ο Δημήτρης μετά την αποχώρησή του από το «Greek Idol» να είχε κάνει δυνατές συνεργασίες -εκτός των δύο coaches-, όπως με την Έλενα Παπαρίζου και την Πέγκυ Ζήνα, τον τελευταίο καιρό όμως περίμενε το «ξεπέταγμα» που δεν ερχόταν. Μάλιστα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό (μπορεί να είναι Θεσσαλονικιός, αλλά έχει καταγωγή και από τη Σουηδία και την Τσεχία).

Το «The Voice» για πολλούς είναι η βοήθεια για την αρχή της καριέρας τους. Για εκείνον ήταν η τελευταία ευκαιρία στη χώρα μας, άσχετα αν λέει ότι δεν έχει μετανιώσει για τίποτα στη ζωή του. Όσο για την πιο χαρακτηριστική ατάκα που έχει πει; «Δεν αποχωρίζομαι δύο πράγματα. Το ένα είναι το σκουφί μου και το άλλο το τραγούδι».

«Ανατρίχιασα με σένα»

Η Αρετή Κοσμίδου από την πλευρά της είναι το κορίτσι για το οποίο ακούστηκαν τα πιο διθυραμβικά σχόλια από τους coaches σε όλες τις «τυφλές» οντισιόν. Στα 16 της χρόνια, η μαθήτρια της Β' Λυκείου από την Αλεξανδρούπολη «ταξίδεψε» με τη φωνή της όλους τους προπονητές και την κέρδισε τελικά ο Μιχάλης Κουινέλης. Ο Ρέμος δήλωσε γοητευμένος από το χάρισμά της, η Ασλανίδου ήταν συγκινημένη, η Βανδή χαρακτήρισε συγκλονιστική τη φωνή της, ενώ ο Κουινέλης τόνισε ότι ήταν η μοναδική φωνή που τον έκανε να ανατριχιάσει.

Μάλιστα και οι τέσσερις έδειξαν τόσο ενδιαφέρον για τη μικρή για την οποία πλέον μιλάει όλη η Ελλάδα που της είπαν να κάνει σπουδές στο εξωτερικό σε μουσικό σχολείο. «Είσαι το "The Voice"», της είπαν κι έπεσαν από τα σύννεφα όταν η Αρετή τους εξομολογήθηκε ότι δεν έχει εμπειρία στο τραγούδι. Ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό. Η προηγούμενη εμπειρία της ήταν στις σχολικές συναυλίες. Το πάθος της για τη μουσική ξεκίνησε όταν η δασκάλα της της ανέθεσε να πει το «Imagine» του Τζον Λένον, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικής κιθάρας για περίπου δύο χρόνια.