Η sex editor και συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη μάς μιλάει για το νέο της βιβλίο με ερωτικά διηγήματα, για την πρώτη Ακαδημία Σχέσεων στην Ελλάδα και για το φλερτ στη γενιά των social media. Χωρίς φόβο, αλλά πάντα με πολύ πάθος.
Συμμετέχεις στην Ακαδημία Σχέσεων; Τι είναι ακριβώς και γιατί να έρθω εκεί αν είμαι single;
Η Ακαδημία Σχέσεων είναι το πρώτο σχολείο για σχέσεις στην Ελλάδα. Ο εμπνευστής της είναι ο σύμβουλος σχέσεων Νικόλας Ουρανός. Κάλεσε εμένα σαν sex editor, τη Μάρεα Λαουτάρη Δελιγιάννη σαν relationship coach και την Τζιλ Δούκα σαν διεθνή ομιλήτρια σε θέματα σχέσεων, για να δώσουμε όλες τις γνώσεις μας στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα σεμινάρια. Στον πρώτο κύκλο δώσαμε την «βασική εκπαίδευση» πάνω στις σχέσεις. Το δεύτερο πρόγραμμα σεμιναρίων μας «Βρες τον άνθρωπό σου» αφορά αποκλειστικά τους singles, ξεκινά στις 13 Νοεμβρίου, διαρκεί έναν μήνα, και περιλαμβάνει 8 σεμινάρια συνολικά. Ουσιαστικά σπάμε όλα τα single μοτίβα και τον τρόπο που έχουν προγραμματιστεί να επιλέγουν συντρόφους. Τους κάνουμε πάρα πολλή δουλειά πριν τη σχέση, εσωτερική και εξωτερική (από το σεμινάριο περνάνε γνωστοί στυλίστες, διατροφολόγοι, γυμναστές κ.λπ.), τους μαθαίνουμε τα πάντα για να βρουν και να κατακτήσουν αυτόν που θέλουν.
Πόσο έχει αλλάξει το φλερτ στην εποχή των social media;
Καλό θα ήταν να μην κοιτάς το προφίλ του άλλου συνέχεια. Να αναπτύξεις την εμπιστοσύνη στη σχέση με άλλους τρόπους, όχι με το να παρακολουθείς το προφίλ του συντρόφου σου. Χωρίς εμπιστοσύνη δεν πας πουθενά, είναι θεμέλιο της σχέσης. Δεν φλερτάρεις άλλους, για να μη φλερτάρει άλλες. Δεν αφήνεις, π.χ., σχόλια στο προφίλ σου που μπορεί να προσβάλουν τον σύντροφό σου ή να τον κάνουν να ζηλέψει, για να μην κάνει το ίδιο. Τα δίνεις όλα αυτά στο φουλ, και, αργά ή γρήγορα, θα ακολουθήσει κι εκείνος!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ miss GLITTER ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!


">
">
">
">
">
">
">