Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Μελίνα Ασλανίδου στο νυχτερινό κέντρο «Διογένης».

Ο τραγουδιστής γύρω στις 3 τα ξημερώματα ερμήνευε το κομμάτι «Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια» όταν ένας από τους θαμώνες πήρε το τραπέζι που καθόταν με την παρέα του και το πέταξε πάνω στην πίστα. Ο Αντώνης Ρέμος σταμάτησε τη μουσική και ρώτησε ποιος το έκανε και αφού τον είδε του είπε: «Οποπο! Ένα παλιόπαιδο!. Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μ@@@@@α, αλλιώς θα σου είχα πει μεγάλη μ@@@@@α να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις μην το πίνει, δεν κάνει».

Ο θαμώνας είναι γνωστός επιχειρηματίας; Πρόκειται σύμφωνα με το protothema για τον Νάσο Θανόπουλο γνωστό επιχειρηματία και κουμπάρο του πρίγκιπα Νικόλαου αλλά και του πρίγκιπα Παύλο. Ο Νικολάος έχει παντρέψει τον επιχειρηματία και εκείνος έχει βαπτίσει τον γιο του πρίγκιπα Παύλου. Ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι ήπιε λίγο παραπάνω και έχασε τον έλεγχο.