Τι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο Ηλίας Βρεττός για την Αραβανή; Γιατί την έκανε να δακρύσει;

Τι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο Ηλίας Βρεττός για την Αραβανή; Γιατί την έκανε να δακρύσει;
Ο Ηλίας Βρεττός μιλά για τη σχέση του με την Ευαγγελιά Αραβανή και επαναπροσδιορίζει προηγούμενες δηλώσεις του...

Συγκεκριμένα παλιότερα είχε πει: «Δεν μπορώ να πώ ακόμα ότι η Ευαγγελία είναι η γυναίκα της ζωής μου». Τί σχολιάζει τώρα πάνω σε αυτή του τη δήλωση;

«Αν απαντούσα ότι η Ευαγγελία είναι η γυναίκα της ζωής μου θα σήμαινε ότι θα παντρευτούμε. Προς το παρόν, δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δήλωση. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο αισθάνομαι ότι «κουμπώνω» και ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μέλλον» τόνισε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Όσο για αν υπήρξε άλλη γυναίκα στη ζωή του για την οποία αισθάνθηκε ότι είχαν μία σοβαρή σχέση που θα μπορούσε να έχει μέλλον λέει: «Αν είχε υπάρξει, θα το είχα δηλώσει. Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ δημόσια για καμία από τις σχέσεις μου. Και μόνο το γεγονός ότι το κάνω τώρα σημαίνει πολλά για ό,τι αισθάνομαι για την Ευαγγελία, πόσο σοβαρά τη βλέπω και τι διαθέσεις έχω.»

Για το πόσο καιρό του πήρε να πει "σ' αγαπώ" στην Ευαγγελία απαντά: «Είμαστε μαζί έναν χρόνο και τρεις μήνες. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς της το είπα, αλλά πρέπει να ήταν στο πρώτο εξάμηνο της σχέσης μας. Αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι πως όταν της είπα «σ'αγαπώ», δάκρυσε, ίσως γιατί δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή.»