Τάσος Χαλκιάς: \"Οι ΝΕΟΙ θα έπρεπε να μας ΦΤΥΣΟΥΝ και να μας ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ\" (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Τάσος Χαλκιάς: \

Ο Τάσος Χαλκιάς κάνει comeback με το πιο πολυσυζητημένο σίριαλ της φετινής σεζόν και ανοίγει την καρδιά του στο YOU για τους λόγους που τον οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή αλλά εκείνους που τον κρατούν ακόμα ερωτευμένο με την γυναίκα του!


«Χάι ροκ», «Λαβ Σόρρυ», «Θα σε δω στο πλοίο» είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που έβαλαν τον Τάσο Χαλκιά στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών και του χάρισαν δικαιωματικά μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.


Το «Κάτω Παρτάλι» κάνει τρελά νούμερα τηλεθέασης. Πού νομίζετε ότι οφείλεται η επιτυχία και πώς αισθάνεστε που κάνετε comeback στην ελληνική τηλεόραση;


Δεν τρελαίνομαι με τα νούμερα, δεν με αφορούν, έχω ευτυχήσει στις πιο πολλές σειρές όπως το «Λαβ Σορυ», το «Χάι ροκ» και άλλες που έχω συμμετάσχει να κάνουν τρελά νούμερα τηλεθέασης. Πολύ λίγες είναι οι εκπομπές όπου συμμετείχα και δεν έκαναν νούμερα. Εκείνο που με δελεάζει είναι να κάνω μια δουλειά που να έχει σωστούς συναδέλφους, συνεργείο, κείμενα, σκηνοθεσία, επικοινωνία και σε ποιο κανάλι θα φιλοξενηθεί. Όλα αυτά συντελούν για να κάνει μια εκπομπή νούμερα. Δεν κάναμε το «Παρτάλι» για να κάνουμε τρελά νούμερα, αλλά γιατί δουλέψαμε, περνάμε καταπληκτικά, σταματάμε πολλές φορές τα γυρίσματα από τα γέλια και αυτό είναι κάτι πολύ αυθόρμητο και ανέμελο που σε κάνει να χαίρεσαι. Αν όλα αυτά συντελούν στο να κάνει μια σειρά τρελά νούμερα «με γεια της με χαρά της»…


Τι έχετε να πείτε για την κρίση και για όλα αυτά που περνά η χώρα μας τα τελευταία χρόνια;


Θα μπορούσα να είμαι πολύ αφοριστικός και να πω με μια λέξη «τίποτα». Αλλά αυτή η λέξη λέει πάρα πολλά. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία κρίση και ότι αυτή είναι μια τεχνητή κατάσταση. Εννοώ ότι αυτή την κρίση δεν τη δημιούργησε η κοινωνία. Υπάρχει όμως μια άλλη κρίση, η πνευματική, που είναι συνέπεια της οικονομικής. Όταν κάποιος δεν έχει να φάει και να βάλει δύο παπούτσια στα πόδια του, πολύ αργότερα θα σκεφτεί να ψυχαγωγηθεί ή να διαβάσει ένα βιβλίο. Έχουμε μια παρακμή στις αξίες μας όλοι. Γι’ αυτό έλεγα πριν για τη νεολαία: «Να μας κρεμάσει αν είναι δυνατόν», να τελειώνει κάποια στιγμή αυτή η ιστορία, να βρει η πατρίδα μας το δρόμο της και να πάει μπροστά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!


COVER 43.indd