Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι αγύριστο κεφάλι»

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι αγύριστο κεφάλι»
Για τα νέα της επαγγελματικά βήματα ως παρουσιάστρια μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη, ενώ αναφέρθηκε και στον Θοδωρή Αθερίδη αλλά και στο κατά πόσο την στηρίζει.

Η όμορφη ηθοποιός ανυπομονεί να αρχίσει τα γυρίσματα για το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega, το οποίο βασίζεται στο φορμάτ του Hollywood Game Night. Ο Θοδωρής Αθερίδης, σε πρόσφατες δηλώσεις του για την απόφασή της να δοκιμαστεί σε κάτι καινούριο, δήλωσε πως μαζί πρωτοείδαν το φορμάτ και είναι σίγουρος πως η Σμαράγδα θα το κάνει καλύτερα από την Αμερικανίδα παρουσιάστρια.

Επιπλέον, χαρακτήρισε την ηθοποιό «τέλεια σε όλα». «Με χαρακτήρισε τέλεια σε όλα; Καλά έκανε! Έχει δίκιο» απάντησε στις δηλώσεις του η Σμαράγδα.

«Όσο για την Αμερικανίδα παρουσιάστρια, μάλλον με αγαπάει περισσότερο από εκείνη. Κοίταξε, εύκολα θα σου έλεγα κι εγώ πως ο Θοδωρής είναι τέλειος σε όλα. Είναι ταλαντούχος, γενναιόδωρος, έχει χιλιάδες χαρίσματα, τα οποία δεν μπορείς να μην του τα αναγνωρίσεις. Πολλές φορές είναι αγύριστο κεφάλι, το ξέρει κι ο ίδιος. Είναι το πείσμα του Ταύρου. Έχω βρει, όμως, ένα μηχανισμό και για αυτό. Τον αφήνω να του περάσει και ό,τι θέλω να του πω θα το πω όταν είναι πιο ήρεμος», είπε η ηθοποιός.