\"Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε δική μας εκπομπή\"! Τα κορίτσια του \"Όλα Καλά\", Σοφία Τουντούρη και Κωνσταντίνα Κομματά σε μία αποκλειστική συνέντευξη!

\
Όμορφες ταλαντούχες και έτοιμες να μας φτιάξουν το κέφι όπως κάνουν στην εκπομπή “Όλα Καλά” κάθε απόγευμα στο MAKEΔΟΝΙΑ TV, η Σοφία Τουντούρη και η Κωνσταντίνα Κομματά μιλούν στο YOU και τον Γιώργο Μπέζα, για αγόρια, σχέσεις, όνειρα και για όλα όσα προβληματίζουν τα κορίτσια της ηλικίας τους.

Θα ήθελες να παρουσιάσεις μια δική σου εκπομπή;

Σοφία Τουντούρη: Δουλεύω σκληρά για να φτάσω κάποια στιγμή -γιατί όχι;- σε αυτό το σημείο.

Κωνσταντίνα Κομματά: Όταν κάνεις μια δουλειά θέλεις το καλύτερο, θέλεις να φτάσεις ψηλά. Αλλιώς τι νόημα έχει; “Να στοχεύεις το 10 για να έχεις το 5” μού έλεγαν οι γονείς μου από μικρή. Παρόλα αυτά δεν είναι αυτοσκοπός μου, άσε που είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πιστεύω στα αργά και σταθερά βήματα...

Ποια θεωρείς σταρ στην Ελλάδα;

Σοφία Τουντούρη: Θα σου πω ποιον θεωρώ σταρ αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα... Ξεκάθαρα τον Γιάνη Βαρουφάκη. Έχει καταφέρει να απασχολεί τα ΜΜΕ παγκοσμίως και να πρωταγωνιστεί εκτός από τις ενημερωτικές εκπομπές και στις lifestyle, και φυσικά να φιλοξενείται στα εξώφυλλα όλων των περιοδικών! Κι όλα αυτά μέσα σε 2 μήνες! Αν αυτό δεν σημαίνει σταρ... τότε τι;

Κωνσταντίνα Κομματά: Εάν λέγοντας σταρ εννοούμε πρόσωπα που επί χρόνια βλέπουμε στα εξώφυλλα περιοδικών, τότε αναμφισβήτητα σταρ είναι η Ελένη Μενεγάκη!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

COVER 96.indd