Απίστευτο! Πέταξαν μαξιλάρια πάνω στη πίστα στον Παντελή Παντελίδη, ενώ τραγουδούσε! (VIDEO)

Απίστευτο! Πέταξαν μαξιλάρια πάνω στη πίστα στον Παντελή Παντελίδη, ενώ τραγουδούσε! (VIDEO)

Ο Παντελής Παντελίδης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν με τη Πάολα και τον Γιώργο Μαζωνάκη και έτσι οι θαμώνες του μαγαζιού θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή μ' έναν τρόπο κάπως ασυνήθιστο τρόπο, αφού άρχισαν να του πετούν μαξιλάρια κι όχι μόνο πάνω στη σκηνή!


Ο τραγουδιστής παρ' όλα αυτά συνέχισε κανονικά να τραγουδάει χωρίς να πει κάτι ούτε να δείξει πως ενοχλείται.


Το περιστατικό αυτό, σχολίασαν και στο «Πρωινό» με τον Γιώργο να λέει χαρακτηριστικά:


«Ο Παντελίδης μου είναι πολύ συμπαθής, καλός τραγουδιστής, έχει ένα στυλ δικό του και πρέπει να είναι καλό παιδί. Όμως αισθητικά αυτή η εικόνα είναι για μένα η επιτομή του trash, της υποκουλτούρας, του κιτς και της υπανάπτυξης. Αυτό είναι η Ελλάδα που βλέπουν οι Ευρωπαίοι ειλικρινά και λένε “Δεν πάτε στο δι@ολο, όχι στη δραχμή να πάτε, να πάτε στη μνα και στον οβολό”. Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας που βλέπουν οι Ευρωπαίοι και κάνουν εμετό. Η εικόνα της Ελλάδας που πάει και ζητάει δανεικά, που πάει ο Βαρουφάκης Πασχαλιάτικα στη Λαγκάρντ», δήλωσε ο ίδιος.


Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ξερνώ. Εγώ είχα πάει μια φορά έξω από αυτό το μαγαζί στου Ουγγαρέζου τα γενέθλια. Ήταν φίλος μου και είναι ακόμα, τον αγαπώ άσχετα που δε μιλάμε και είδα, κατάλαβα ότι ο κόσμος πάει για να ξεθυμάνει και δεν μου αρέσει. Δεν μπήκα. Δεν το κατηγορώ, εμένα δεν μου πάει αισθητικά. Μπορεί κι αυτοί να με θεωρούν μ@λ@κ@».