Ξανά μαζί Μπαλατσινού - Κωστόπουλος: Οικογενειακή βόλτα πριν το Πάσχα! (PHOTOS)

Ξανά μαζί Μπαλατσινού - Κωστόπουλος: Οικογενειακή βόλτα πριν το Πάσχα! (PHOTOS)

Μπορεί να έχει περάσει καιρός από το περασμένο καλοκαίρι που έδωσαν τέλος στο γάμο τους, δεν παύουν, όμως, να νοιάζονται για την οικογένεια τους.
Ο φωτογραφικός φακός του YΟU “τσάκωσε” την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Κολωνάκι με τα τρία τους παιδιά, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο, να κάνουν τα τελευταία πασχαλινά ψώνια λίγο πριν από την Ανάσταση.


309014


Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό αφού η οικογένεια θα χωριστεί για πρώτη φορά... Ο Πέτρος μαζί με τα παιδιά θα περάσουν τις γιορτινές αυτές μέρες στην Καλαμάτα, καλεσμένοι οικογενειακών φίλων που διατηρούν σπίτι εκεί, ενώ η Τζένη θα παραμείνει στην Αθήνα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πεταχτεί μέχρι την αγαπημένη της Πάτμο, αν ο καιρός το επιτρέψει.


309018



Το ζευγάρι έχει προτεραιότητα τα παιδιά του, γι' αυτό φροντίζουν και οι δύο να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κάτι που αποδεικνύεται και από αυτή την ανοιξιάτικη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Όλοι μαζί πήγαν στα μαγαζιά της περιοχής και αργότερα κάθισαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι full ''οικογενειακό'', με αστεία, γέλια και πειράγματα!


309008


ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!


COVER 100.indd