Γιατί έβαλε τα κλάματα ο Σάκης; Ποια είναι η γυναίκα που λύγισε τον Ρουβά;

Γιατί έβαλε τα κλάματα ο Σάκης; Ποια είναι η γυναίκα που λύγισε τον Ρουβά;

Είναι ο απόλυτος Έλληνας σταρ, αλλά παράλληλα είναι κι ένας άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες. Αγγελιοφόρος του συλλόγου Ελπίδα, ήταν ο πρώτος celebrity που έγινε δότης μυελού των οστών και όχι μόνο αυτό αλλά πρωτοστάτησε και στον αγώνα για να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του.


Το Όραμα Ελπίδας έγινε πιο δυνατό μέσα από εκείνους που ενέπνευσαν με τη δράση τους κι ένας από αυτούς χωρίς καμία αμφιβολία είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μάλιστα έδωσε δυναμικό "παρών" στην τελετή για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της «Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών».


"Ένα χρόνο πριν, ήμασταν στην ίδια ακριβώς αίθουσα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για το Όραμα Ελπίδας. Φέτος, η αισιοδοξία έγινε βεβαιότητα. Μέσα από την εκστρατεία ενημέρωσης, ήδη 12.000 πολίτες έγιναν εθελοντές δότες", ανάφερε χαρακτηριστικά, αλλά στάθηκε πολύ σε μια γυναίκα η οποία τον συγκλόνισε και τον έκανε να συνεχίζει με μεγαλύτερο ζήλο τον αγώνα του. Μια γυναίκα που χάρισε τη ζωή σε ένα αγγελούδι, το οποίο έπρεπε να υποβληθεί επειγόντως σε μεταμόσχευση.


Η συγκεκριμένη κυρία, μια μητέρα τριών παιδιών, είναι εθελόντρια δότρια και βρέθηκε συμβατή με το μικρό αγοράκι που αναζητούσε μόσχευμα. Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον το παιδί είναι μια χαρά. "Η δότρια είναι πολύ ευτυχισμένη που μπόρεσε να δώσει ζωή σε ένα μικρό αγόρι που στηριζόταν μόνο στη δική της καλή θέληση. Το ίδιο ευτυχισμένη είναι και η μητέρα του παιδιού", ανέφερε η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Σάκης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. "Αυτή η γυναίκα είναι μια σύγχρονη ηρωίδα", είπε με δάκρυα στα μάτια, βλέποντας ότι και ο δικός του αγώνας αρχίζει να αποδίδει καρπούς και να χαρίζει ζωές.