Φαίη Σκορδά: Ξεκίνησε τις διακοπές μαζί με τους γιους της! (Photos)

Φαίη Σκορδά: Ξεκίνησε τις διακοπές μαζί με τους γιους της! (Photos)
Εντυπωσιακή και πιο sexy από ποτέ “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός του YOU τη Φαίη Σκορδά να απολαμβάνει όμορφες, τρυφερές στιγμές με τους γιους της στο “Κyllini Βeach Ρesort”, όπου διέμενε με την οικογένειά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Πρωινού”, που μεταδιδόταν ζωντανά από εκεί.

Επίσημα οι καλοκαιρινές διακοπές της “τετράδας” ξεκίνησαν την Παρασκευή 26 Ιουνίου, όταν η όμορφη παρουσιάστρια αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.

skorda1

Η Φαίη, μάλιστα, μετά το τέλος της εκπομπής ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για μία μέρα για να παραλάβει τον γιο της Γιάννη που μετά την Κυλλήνη πήγε στους παππούδες του στο Κιλκίς, καθώς ο μικρός τους υπεραγαπά, αφού δεν του χαλάνε κανένα χατίρι!

Εκείνη βρήκε την ευκαιρία την Παρασκευή το απόγευμα και συναντήθηκε με παλιούς της φίλους, απολαμβάνοντας το καφεδάκι της με θέα τον Θερμαϊκό, ανεβάζοντας στη συνέχεια φωτογραφίες στο Ιnstagram.

skorda2.

Σε αυτό το ταξίδι-αστραπή δεν επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κικλίς, όπως συνηθίζει να κάνει. Το μεσημέρι του Σαββάτου, λοιπόν, επέστρεψε στην Αθήνα με τον γιο της, ενώ στο αεροδρόμιο τούς περίμεναν ο Γιώργος Λιάγκας με τον μικρό Δημητράκη. Tις επόμενες μέρες το ζευγάρι με τα παιδιά του θα σαλπάρουν για το ησυχαστήριό τους, την όμορφη Τήνο, όπου διατηρούν εκεί σπίτι, και θα παραμείνουν σχεδόν όλο το καλοκαίρι, διοργανώνοντας μικρές αποδράσεις με το σκάφος τους στο Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΤΕΤΑΡΤΗ 1/7!!!

you