Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: \"Η Ελένη Μενεγάκη δεν αντιγράφει κανέναν! Δεν είναι τυχαίο που...\"

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: \
Tης εμπιστεύονται την εικόνα τους -επώνυμοι και μη- κι εκείνη τους το ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με σεβασμό προς την εικόνα τους. Χαρούμενη, χαμογελαστή, αισιόδοξη και με μια τρέλα που μεταφράζεται σε δημιουργικότητα και ελευθερία, η stylist των σταρ Αλεξάνδρα Κατσαΐτη λίγο μετά το τέλος του “The Voice 2”, όπου διέπρεψε και πάλι φροντίζοντας την εικόνα της Δέσποινας Βανδή, φωτογραφίζεται στο YOU με ρούχα από την προσωπική της συλλογή Stylishious by Alexandra Katsaiti. Μιλάει για καλοντυμένες και κακοντυμένες της ελληνικής showbiz, δίνει συμβουλές σε άντρες και γυναίκες και αποκαλύπτει για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής της.

_MG_2290botlB

Πώς ένα αγοροκόριτσο φτάνει στο σημείο να ασχοληθεί με ό,τι πιο γυναικείο όπως είναι η μόδα;
Το κομμάτι της μόδας και του styling είναι για μένα δημιουργία. Δεν είναι κάτι πολύ στυλιζαρισμένο, δεν είναι αυστηρό, δεν είναι μια γραμμή που θα την πεις δομική και αυστηρή, έχει πολλή πληροφορία που πηγάζει από τα ερεθίσματα και τις εικόνες που έχω από μικρή.
Με στυλ γεννιέσαι ή γίνεσαι;
Ένα στοιχείο όλοι το έχουμε μέσα μας. Αν αυτό θα το εξελίξουμε, θα το υπερτονίσουμε, αν θα το καλλιεργήσουμε ή αν θα το αφήσουμε σε νάρκη έχει να κάνει με άλλες προτεραιότητες που πιθανόν να έχουμε στη ζωή μας. Ακόμα και το να μην έχεις άποψη... είναι άποψη!

Με λίγα λόγια, λοιπόν, οι Ελληνίδες δεν έχουν καθρέφτη στο σπίτι τους;
Ή έχουν και δεν βλέπουν την πραγματικότητα ή έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο όπως, για παράδειγμα, τη φωτογραφία μιας σταρ ή μια εικόνα που είδαν στην τηλεόραση και την οποία θέλουν να κάνουν δική τους χωρίς να μπορούν να διαβλέψουν αν ταιριάζει σ' εκείνες.
Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει μια Ελληνίδα;
Η αντιγραφή χωρίς κρίση.

_MG_2091botl copy

 
Τους λείπει η κρίση και γι' αυτό προσφεύγουν στην αντιγραφή;
Τους λείπει η αυτοπεποίθηση. Είμαστε σαν ένα χωριό που προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει τη διαφορά. Δεν χρειάζεται, όμως, να κάνεις τη διαφορά υπερτονίζοντας κάτι. Μπορείς να πετύχεις αυτό όντας απλώς όμορφος. Καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου και να έχεις ένα ωραίο χαμόγελο. Δημιουργεί πολύ καλύτερο feeling σε οποιονδήποτε άντρα, γιατί για τους άντρες θεωρητικά θα έπρεπε να ντυνόμαστε ενώ ντυνόμαστε για τις γυναίκες!
Ποιες θεωρείς τις πέντε πιο κακοντυμένες και τις πέντε πιο καλοντυμένες επώνυμες στην Ελλάδα;
Επειδή δουλεύω με αρκετές γυναίκες που είναι σε αυτόν το χώρο δεν το θεωρώ ευγενικό να υποδείξω κακοντυμένες. Μπορώ, όμως, να σου πω ποιες θεωρώ καλοντυμένες, εξαιρουμένων των κοριτσιών που συνεργάζομαι. Γενικότερα σαν ύφος μου αρέσει η Τζένη Μπαλατσινού, η Πόπη Τσαπανίδου, που είναι μια γυναίκα σύγχρονη που κινείται με απλότητα. Μου αρέσει, επίσης, η Εβελίνα Παπαντωνίου, ένα κορίτσι φρέσκο και διακριτικό. Αν και το στυλ μου είναι πιο ξεχωριστό, μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν επιλέξει μια οδό ήσυχη, γιατί το ήσυχο δεν είναι ποτέ βαρετό όταν ξέρεις να ισορροπήσεις αυτό που είσαι με αυτό που φαίνεται.
Την Ελένη Μενεγάκη πώς θα την ήθελες;
Η Ελένη Μενεγάκη είναι ο άνθρωπος που δεν μπορείς να κρίνεις. Μπορεί εγώ να μην ντυθώ έτσι, η Ελένη, όμως, είναι αυτό και βλέπεις ότι το αγκαλιάζει ο κόσμος. Δεν είναι τυχαίο που ό,τι φοράει την άλλη μέρα ξεπουλάει. Σημαίνει ότι πάρα πολλές γυναίκες ταυτίζονται. Είναι case study!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!


you