\"Είναι γλάστρα του Πρωινού...\": Η σκληρή κρητική στην Μαρία Ηλιάκη!

\
Ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του (nassos blog) στο gossip-tv.gr, μεταξύ άλλων σχολίασε και την Μαρία Ηλιάκη, την οποία και αποκάλεσαι "γλάστρα". Δείτε αναλυτικά τι έγραψε:

"Η ιστορία της Μαρίας Ηλιάκη είναι σε πολλούς άγνωστη. Ξεκίνησε ώς καθαρίστρια στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά κατόπιν πήρε προαγωγή ώς γραμματέας και όταν η Ρούλα ανέλαβε θέσεις κλειδιά σε κανάλια φρόντισε να αποκαταστήσει το κορίτσι εκείνο που φρόντιζε στο παρελθόν να ασκεί την δύσκολη δουλειά. Να μιλάει πολύ και ειδικά σε αυτούς που η Ρούλα βαριόταν να μιλήσει.

Εγινε γνωστή μέσα απο το κους-κους και λίγα χρόνια πριν έκανε νούμερα με το «δέστε τους». Πλεον είναι μέρος του πρωινού με τα σχόλια απο την πρωτη στιγμή να είναι αρκετά αρνητικά με το ρόλο της στην εκπομπή.

Αρκετοί βιάστηκαν να πουν πως είναι έξω από τα νερά της, και οτι έχει διακοσμητικό ρόλο. Οι πιο μετριοπαθείς θεώρησαν πως απλως έχει το άγχος του πρωτάρη. Σημασία έχει πως μέχρι σήμερα συνεχίζει να έχει δεύτερο ρολο-γλάστρας στην εκπομπή χωρίς να έχει τόση εμπλοκή και αυτό φαίνεται. Αυτό αποτυπώνεται και στα σχόλια των θαυμαστών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα λένε και της το εκφράζουν με χαρακτηρισμούς απείρου κάλλους."