Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Λάουρα Νάργες: Τα δάκρυα της όταν αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της! (Video)

Λάουρα Νάργες: Τα δάκρυα της όταν αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της! (Video)
News 10.11.2015 10:38
Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου, και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της πριν από δύο χρόνια και το πόσο της στοίχισε.

«Xάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Όσο για την στιγμή που εκείνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Γερμανίας, ενώ εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα, περιέγραψε «Δεν ήμουν εκεί, να πάω… να τρέξω. Ήμουν 3.000 και χιλιόμετρα μετά. Φρόντισα να κλείσω εισιτήρια και να παγώσω τα πάντα. Εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε τίποτα, μόνο ο πατέρας μου. Μου ήταν δύσκολο και να πακετάρω την βαλίτσα μου. Έλεγα “τώρα θα πάρω και μαύρα ρούχα μαζί; “Τα βλέπω στη γωνία και λέω “όχι δεν θα τα πάρεις, δεν χρειάζεται”. Φτάνω Γερμανία, φτάνω στο νοσοκομείο. Καταλάβαινε ότι είμαι δίπλα του, καταλάβαινα κι εγώ ότι με καταλάβαινε. Έφτασα Τετάρτη, την Παρασκευή το απόγευμα μας έδειξε σημάδια ενδυνάμωσης, και Σάββατο πρωί τον χάσαμε μέσα από τα χέρια μας».

Ακόμα, η ίδια αποκάλυψε πως πια επικοινωνεί με τον πατέρα της, με τον δικό της τρόπο. «Πια έχω μια επικοινωνία, με την έννοια ότι θα του μιλήσω όποτε περάσω από μια εκκλησία, θα ανάψω ένα κεράκι, εμφανίζεται στον ύπνο μου… Εννοείται πως μου λείπει. Εννοείται πως θέλω να τον έχω μαζί μου, αλλά ξέρω ότι είναι καλά εκεί που είναι. Όταν με ρωτούσαν αν σκέφτομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω μόνιμα Γερμανία, έλεγα πάντα όχι. Η μόνη στιγμή που το σκέφτηκα, ήταν όταν πέθανε ο μπαμπάς μου. Το μόνο πράγμα που ήθελα, ήταν να είμαι κλεισμένη στο παιδικό μου δωμάτιο, κάτω από το πάπλωμα, και να κλαίω όλη μέρα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


faysbook.gr
Share