Οn air τσακωμός Παπαδάκη- Ουγγαρέζου - Τι συνέβη;

Οn air τσακωμός Παπαδάκη- Ουγγαρέζου - Τι συνέβη;
Έξω φρενών με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και ξέσπασε εναντίον του, ακόμα και από τον «αέρα» της εκπομπής του! Τι συνέβη, όμως, και ο έμπειρος παρουσιαστής τα πήρε τόσο πολύ με το νεοφερμένο Ουγγαρέζο;
Αιτία είναι τα μηνύματα που στέλνει ο Δημητρός στη Μπάγια Αντωνοπούλου, όταν η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα, η νεαρή συνεργάτιδα του Παπαδάκη απαντά στα sms του Ουγγαρέζου και μόλις είδε το σκηνικό ο παρουσιαστής με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, τα… πήρε στο κρανίο!

«Μπάγια μου στον Ουγγαρέζο στέλνεις μήνυμα; Σου έστειλε ο Ουγγαρέζος τώρα μήνυμα;» τη ρώτησε. Κι εκείνη απάντησε καταφατικά. Τότε, ο Παπαδάκης είπε απευθυνόμενος στον Ουγγαρέζο: «Ουγγαρέζο κοίτα να δεις, με τη Συνατσάκη να ασχολείσαι. Παιδιά ο Ουγγαρέζος ήρθε από το MEGA και της στέλνει μηνύματα κάθε πρωί.»!
Η Μπάγια αποκάλυψε ότι κάθεται, βλέπει την εκπομπή και στέλνει selfie! Και ο Παπαδάκης είπε: «Τώρα τι γίνεται, τάχα- τάχα ο Ουγγαρέζος να τα πω να τα ακούσει και η δικιά του, η Ιλένια, έτσι σε «καρφώνω» τώρα, στέλνει μηνύματα στην Μπάγια και λέει “δώσε τα χαιρετίσματά μου στα παιδιά, την καλημέρα μου”, ε στείλε σε μένα μήνυμα αν θες να πεις καλημέρα, τι στέλνεις στην Μπάγια. Εδώ πάω να φτιάξω κατάσταση και τρία χρόνια τους έχω στο πίτσι-πίτσι (σ.σ: εννοεί πως προσπαθεί να φέρει πιο κοντά την Μπάγια με τον Ντίνο Σιωμόπουλο) και μας ήρθες τώρα εσύ φουριόζος από το MEGA να μας φας την Μπάγια;»!

womanonly.gr