Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλη ανησυχία για την Άβα Γαλανοπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ!

Μεγάλη ανησυχία για την Άβα Γαλανοπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ!
News 12.11.2015 09:31
Η Αβα Γαλανοπούλου το τελευταίο διάστημα, όπως είναι γνωστό, έχει χάσει πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να είναι αγνώριστη.

Πριν από ενάμιση και πλέον χρόνο, η ηθοποιός πέρασε δύσκολα, λόγω μιας προσωπικής σχέσης που τελείωσε όχι απλά άδοξα αλλά και πολύ άσχημα. Ο άνθρωπος που ήταν μαζί του επί χρόνια την εξαπάτησε. Την έπεισε να επενδύσει κάπου όλα τα χρήματά της και μόλις η Αβα Γαλανοπούλου του τα έδωσε (προκειμένου να τα επενδύσει) εκείνος τα πήρε και εξαφανίστηκε από τη ζωή της.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ηθοποιός να υποστεί σοκ και μεταξύ άλλων, από τη στενοχώρια της να χάσει και πολλά κιλά. Εφθασε, μάλιστα, κάποια στιγμή πέρυσι, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, να ζυγίζει 48 κιλά.

Σε συνέντευξή της πέρυσι το Δεκέμβριο, η ηθοποιός είχε πει: «Έχασα πολλά κιλά. Κάποιος με στεναχώρησε πολύ. Την πάτησα που λένε. Βέβαια σε αυτή την ζωή ο καθένας την πατάει, δεν είμαι η μόνη. Πέρσι που είχα έρθει ήμουν 55 κιλά. Τώρα είμαι 48, θα πάρω κιλά, με πιέζουν να τρώω. Το έψαξα και για νευρική ανορεξία. Κι η μάνα μου κι ο πατέρας μου αυτό που λες μου είπε. Πήρα βιταμίνες, πήγα σε ειδικούς. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και είναι άθλος που ξαναστάθηκα στα πόδια μου. Μου έχει δώσει χαρά η δουλειά. Βοήθεια ζήτησα από την οικογένεια, τους ανθρώπους που αγαπώ και τους φίλους ζωής. Η αγάπη με βοηθάει. Είναι μια ιστορία που με έχει πειράξει και έχει απ’ όλα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα. Θέλω να πιστεύω στη Θεία Δίκη και την ζωή».

Την περασμένη Κυριακή η ηθοποιός έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της παράστασης «Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι», στο θέατρο Τέχνης:TAGS
Share