Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: Ζήτησε από τον Αρναούτογλου να τον βοηθήσει για να αποσύρει την αγωγή η Σπυροπούλου!

Γιώργος Λιάγκας: Ζήτησε από τον Αρναούτογλου να τον βοηθήσει για να αποσύρει την αγωγή η Σπυροπούλου!
News 12.11.2015 10:02

Ποδαρικό στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο παρουσιαστής ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα τι συμβαίνει με την αγωγή που έκανε σε εκείνον και στη Σάσα Σταμάτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είμαστε στα δικαστήρια. Είχε γράψει η Γκολεμά ότι είχε δει την Σπυροπούλου με bodyguard στο Κολωνάκι, και είχαμε εκείνη την μέρα ένα θέμα στην εκπομπή σχετικά με αυτό το πράγμα. Και αναρωτήθηκε η Σάσα (χοντρικά το λέω) “που βρίσκει η Σπυροπούλου λεφτά να πάρει bodyguard;” και της λέω κι εγώ “μπορεί εκείνη να μην έχει τα λεφτά αλλά να είναι πολύτιμη για κάποιον που να θέλει εκείνος να τη φυλάξει!” Δεν υπαινίχτηκα τίποτα. Λυπάμαι που την έθιξα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω ούτε την προσωπική της ηθική ή την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Ε... μας ήρθε μια αγωγή που μας ζητά 160.000 ευρώ στον καθένα (σε μένα και τη Σάσα). Πιστεύω πως είναι πολύ έωλη και άδικη η αγωγή» εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας, προσθέτοντας πως έκανε προσπάθειες να τα βρουν εξωδικαστικά, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

«Προσπάθησα κάποια στιγμή να της εξηγήσω από κοντά. Βρεθήκαμε μια φορά στη Βουλιαγμένη. Και της λέω “ρε Κωνσταντίνα τι έγινε;” Mάλιστα ήταν και η Φαίη εκεί και είπαμε να βρεθούμε να τα πούμε. Δεν έγινε τελικά αυτό το πράγμα. Εγώ με όλη την καλή διάθεση είπα ότι δεν ήθελα να την θίξω. Από εκεί και πέρα η αγωγή συνεχίζεται και θα εκδικαστεί φέτος τον Δεκέμβριο νομίζω. Δεν με τρόμαξε αυτή η ιστορία γιατί δεν έχω στο ελάχιστο άδικο και δεν ήθελα πραγματικά να τη θίξω!» αποκάλυψε.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ευχήθηκε να έχει αίσιο τέλος όλο αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας τότε βρήκε την ευκαιρία και του ζήτησε την χάρη: «Να σου πώ κάτι; Aνέλαβε εσύ μια πρωτοβουλία -επειδή γνωρίζω ότι γνωρίζεστε-, πάρε μια μέρα ένα τηλέφωνο να βγούμε να φάμε, να τα πούμε, να τελειώσει η ιστορία. Γνωρίζεστε δεν γνωρίζεστε; Βρεθήκατε και στη βάφτιση του Ρέμου, σας είδαν να μπαίνετε μαζί μέσα!» και ο Γρηγόρης του απάντησε: «Θα το συζητήσουμε εκτός αέρα. Δεν κάνουμε παρέα».

Share