Σμαράγδα Καρύδη: Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για τον Αθερίδη! Τι συνέβη;

Σμαράγδα Καρύδη: Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για τον Αθερίδη! Τι συνέβη;
Διανύοντας την καλύτερη φάση της ζωής της, θέλοντας ο χρόνος να σταματήσει σε αυτή, γιατί έχει όλα όσα ονειρευόταν, και πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, ότι δεν θα κάνει παιδί, η Σμαράγδα Καρύδη φωτογραφίζεται για το περιοδικό «ΕΓΩ», αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα συναισθήματά της για τον Θοδωρή Αθερίδη που τα τελευταία χρόνια κάνουν πολύ στενή παρέα.

Έρχομαι στον Θοδωρή Αθερίδη που αποτελεί άνθρωπο της ζωής σου.

«Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, είμαι υπερήφανη για εκείνον. Είναι τρομερά γενναιόδωρος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Θοδωρή. Θεωρώ πώς και η αγάπη που απέκτησα για το θέατρο και ο φόβος που μου έφυγε οφείλονται σε αυτόν, όπως και ο τρόπος που στέκομαι πια απέναντι σε ένα πρόβλημα και το αντιμετωπίζω. Ήμουν λίγο αρνητική πολλές φορές. Ο Θοδωρής μου έχει κάνει καλό. Έχω λειάνει γωνίες και έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος».

Εσύ τι πιστεύεις ότι του έχεις προσφέρει; Τον έχεις βοηθήσει να ξεπεράσει τις φοβίες του;

«Δεν ξέρω. Ρώτα τον. Αναφορικά με τις φοβίες, σίγουρα δεν τον έχω βοηθήσει. Οι φοβίες του μένουν εκεί, και ευτυχώς που συμβαίνει αυτό, γιατί είναι και εκείνες υπεύθυνες για όσα γράφει. Με τα ελαττώματά μας προχωράμε οι άνθρωποι. Φεύγουν κάποιες φοβίες, έρχονται άλλες. Γενικά ο Θοδωρής είναι ένας φοβικός άνθρωπος. Το λέει και ο ίδιος, δεν το κρύβει. Και εγώ είμαι ένας φοβικός άνθρωπος. Δεν πειράζει. Ειδικά στον Θοδωρή όμως, όλα αυτά μετουσιώνονται πολύ δημιουργικά».