Η Ελένη για πρώτη φορά μιλά για το γάμο της - Η μεγάλη ανατροπή!

Η Ελένη για πρώτη φορά μιλά για το γάμο της - Η μεγάλη ανατροπή!
Πριν λίγο καιρό, είχε γίνει ο χαμός με την αποκάλυψη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος παντρεύτηκαν κρυφά στην Άνδρο, λίγες μέρες πριν έρθει στον κόμο η κόρη τους, Μαρίνα.
Μάλιστα, λάδι στη φωτιά είχε ρίξει και η ατάκα του στενού συνεργάτη της παρουσιάστριας, Δούκα Χατζηδούκα, που άφηνε να εννοηθεί ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί! Κι εκεί που ήμασταν πεπεισμένοι ότι το Λενιώ έβαλε το τρίτο στεφάνι και δεν το πήραμε χαμπάρι, έρχεται η ίδια και κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Για πρώτη φορά μίλησε στην εκπομπή της για το γάμο της και κατάφερε να μας μπερδέψει!

Όλα ξεκίνησαν όταν μετέφερε στην Άση Μπήλιου τα tweets τηλεθεατών που ρωτούσαν ποια είναι η κατάλληλη περίοδος για να παντρευτούν.



«Βρες μου κανένα μήνα. Πότε της τα λέω αυτά (σ.σ: είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της); Όταν περνάω σε διαφημίσεις. Έτσι για να έχει λίγο χρόνο μπροστά της να σκεφτεί από όλους αυτούς τους μήνες που μελετάω το τελευταίο δίμηνο ποιος πραγματικά είναι ένας καλός μήνας ή μία καλή περίοδος χονδρικά χειμωνιάτικη ή του χρόνου το Φθινόπωρο; » είπε χαρακτηριστικά.

 

Και η αστρολόγος σχολίασε: «Ναι του χρόνου το φθινόπωρο Ελένη μου. Τότε μπαίνει ο Δίας στο ζυγό, το ζώδιο του γάμου».