Αντωνία Καλλιμούκου - Θοδωρής Μισόκαλος: Σε νέα τρυφερά τετ-α-τετ! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αντωνία Καλλιμούκου - Θοδωρής Μισόκαλος: Σε νέα τρυφερά τετ-α-τετ! Αποκλειστικές φωτογραφίες!
Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Ποιος είπε πως οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ; Η αλήθεια είναι άλλη και οι φωτογραφίες του YOU το αποδεικνύουν περίτρανα. Ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Αντωνία Καλλιμούκου, σύμφωνα με το στενό φιλικό τους περιβάλλον, είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ζευγάρι και μάλιστα full in love, αφού ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος! Αυτό, άλλωστε, φαίνεται ξεκάθαρα από τα τρυφερά ενσταντανέ τους στην τελευταία κοινή τους εμφάνιση στο “Club 22”, όπου διασκέδασαν μαζί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

363173

Αγκαλιές, χορός και ματιές που μαρτυρούσαν την φλόγα και τον πόθο ανάμεσά τους είδαν όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο μαγαζί, και όλα αυτά κάτω από το σκορπίστικο βλέμμα της Ελένης Μενεγάκη, που φαίνεται πως εγκρίνει τη νέα αγαπημένη του αδελφού της. Η Αντωνία και ο Θοδωρής γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, αφού εκείνη ήταν στην εκπομπή της Ελένης, και συχνά-πυκνά μαζί με τους τότε συντρόφους τους έκαναν παρέα. Μάλιστα, ο ένας έδειχνε να τρέφει φιλικά αισθήματα για τον άλλον και δεν ήταν λίγες οι φορές που στο σπίτι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια μιλούσαν για τα προσωπικά τους.

363178

Όμως ο φτερωτός θεός είχε άλλα σχέδια για εκείνους και πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να τους κάνει ζευγάρι! Σύμφωνα με πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι, εκείνοι ήρθαν πολύ κοντά όταν η όμορφη κοπέλα χώρισε με τον αγαπημένο της Ιάσονα Συνετό και άρχισε να βγαίνει με κοινές παρέες με τον Θοδωρή, που και αυτός ήταν μόνος του, αφού η σχέση του με τη Χαριτίνη Ηλιάδου, που βρίσκεται για σπουδές στην Κύπρο, περνούσε κρίση. Έτσι σε μια βραδινή έξοδο σε γνωστό αθηναϊκό στέκι των βορείων προαστίων ήρθαν πιο κοντά, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι μιλούν για έναν έρωτα μεγάλο, αφού και οι δύο φαίνονται να έχουν βρει το άλλο τους μισό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!


you cover 132